رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-11-26 09:02 شماره خبر : 2516

پوستر اولین جام و رویداد رسانه ای امید استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور استاندار، فرمانده سپاه فتح و جمعی از مسئولان استانی در یاسوج رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»نشست شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد، امشب با حضور سیدعلی احمدزاده استاندار، سردار حمید خرم دل فرمانده سپاه فتح، سردار مصطفی مثنوی جانشین فرمانده سپاه فتح، حجت الاسلام سیروس حکمتی نیک، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه فتح، سرهنگ سلمان خواست خدایی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان ، جهانگیر شاهینی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ،و جمعی از مدیران کل و معاونین ادارات و سازمان های استان در سالن دولت برگزار شد.


در این جلسه پوستر اولین جام و رویداد رسانه ای امید استان کهگیلویه و بویراحمد به دست استاندار و فرمانده سپاه فتح و با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئول بسیج رسانه استان رونمایی شد.


سرگرد پاسدار عباس رضایی مسئول سازمان بسیج رسانه استان گفت: جام امید رسانه با همکاری جمعی از دستگاه های اجرایی استان با محورهای جهاد تبیین، جهاد خدمت و جهاد امید آفرینی برگزار می شود.


وی افزود: این رویداد در قالب یک رقابت رسانه ای با حضور فعالین رسانه ای استان برگزار می شود و شاخص‌های ارزیابی آن شامل حجم و تعداد انتشار، کیفیت و محتوا، تعداد بازدید، تعداد اشتراک گذاری محتوا، میزان بازخورد و عکس‌العمل مخاطب خواهد بود.


رضایی افزود: ایده پردازی، گزارش مکتوب، خبری، تحلیلی و تحقیقی، یادداشت و سرمقاله، پادکست، تیتر، عکس پوستر و اینفوگرافی، کلیپ موبایلی قالب‌های مسابقه در این رویداد رسانه‌ای است.


وی با بیان اینکه محل انتشار آثار تولید شده در رسانه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی است، گفت: جزییات و نحوه شرکت در این رویداد به زودی اطلاع رسانی می شود.

 

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار