قصه پرغصه بیماران تمامی ندارد:
رنج بیماران از کمبود امکانات درمانی در کهگیلویه
این روزها مشکلات درمانی در شهرستان کهگیلویه تبدیل به قصه پرغصهای شده که تمامی ندارد و رنج بیماران را دوچندان کردهاند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «صبح زاگرس» این روزها مشکلات درمانی در شهرستان کهگیلویه تبدیل به قصه پرغصهای شده که تمامی ندارد و رنج بیماران را دوچندان کردهاند.
شهرستان کهگیلویه یکی از بزرگترین شهرستانهای استان است که خدمات حوزه پزشکی آن بیش باید متناسب با خدمترسانی به ۳ شهرستان کهگیلویه، چرام و لنده با جمعیتی افزون بر ۵۰۰ هزار نفر باشد.
اگر حسابی سرانگشتی داشته باشیم میبینیم خدماترسانی به این جمعیت تنها در بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی شهر دهدشت صورت میگیرد که خود دارای هزاران مشکل است.
بیماران چشمانتظار
دراینبین تنها مرکزی که میتوانید حجم عظیمی از بار بیماران را کاهش دهد کلینیک تخصصی شهر دهدشت است که این کلینیک با خدماترسانی به حجم زیادی از بیماران در هر سه شهرستان خود دارای مشکلات بیشماری است.
حضور مداوم پزشکان متخصص در حوزههای مختلف و ناتوانی ارائه خدمات به همه مردم در این مکان ازیکطرف و مشکلات زیرساختی و اساسی خود کلینیک درمانی دهدشت از طرف دیگر باعث شده است تا سطح رضایتمندی شهروندان از این کلینیک به طور چشمگیری کاسته شود.
شهروندان در خصوص مشکلات کلینیک تخصصی دهدشت اذعان دارند که بحث نوبتدهی و خدمات کم بهواسطه عدم داشتن دستگاههای سونوگرافی و سایر دستگاههای تشخصی و فضای کم باتوجهبه حجم انبوه بیماران و مراجعهکنندگان باعث گلایهمندی شهروندان شده است.
از طرف دیگر پزشکان متخصص در این درمانگاه تخصصی نیز خواستار توجه بیشتر متولیان امر سلامت بهخصوص دانشگاه علوم پزشکی استان برای رفع زیرساختهای اساسی در حوزه بهداشت و درمان این مجموعه شدند.
مردم بهجای بیمهها، متحمل پرداخت ۷۰درصدی هزینههای درمان
سطح پایین اقتصاد مردم، کمکاری بیمهها در پرداخت هزینههای درمان، کمبود تجهیزات بروز پزشکی، مشکل نوبتگیری مراجعان شهرستانی برای متخصصان مرکز استان را از برخی مشکلات حوزه درمان این شهرستان میتوان ذکر کرد.
دکتر بهنام یغمایی از پزشکان متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به مشکلات کلینیک درمانی شهر دهدشت گفت: توجه بهسلامت آحاد جامعه یکی از سیاستهای راهبردی در حوزه بهداشت و درمان است.
وی افزود: امروزه خدمات برحسب میزان علاقهمندی و رضایتمندی باید صورت گیرد که باتوجهبه حجم مراجعه شهروندان بیمار به تنها کلینیک تخصصی شهر دهدشت و حجم بالای مراجعهکنندگان شاهد کاهش سطح رضایتمندی شهروندان بهواسطه ناتوانی در ارائه خدمات درست درمانی بهواسطه کمبود زیرساختیهای فنی و تجهیزاتی هستیم.
یغمایی گفت: لازم است دانشگاه علوم پزشکی استان بهعنوان متولی حوزه سلامت در استان توجه بیشتری به رفع نیازمندیها و ارتقا سطح کمی و کیفی در کلینیک درمانی شهر دهدشت با حجم عظیم مراجعهکنندگان از شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده باشد.
وی افزود: سطح انتظارات مردم از دانشگاه علوم پزشکی در خصوص ارائه خدمات مطلوبتر درمانی یک نیاز اساسی است که باید این مهم بهدرستی احصا شود.
چشمانتظار حمایت نماینده مجلس هستیم
یغمایی گفت: انتظار داریم نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بهعنوان یار ویاور مردم در خصوص رفع مشکلات اساسی کلینیک درمان شهر دهدشت با این حجم از مراجعه بیماران از طریق نهادهای بالادستی اقدامی عاجل در جهت رفع مشکلات زیرساختی، فنی و تجهیزاتی این کلینیک نماید.
وی افزود: اگر سهم مالیات اخذ شده از این کلینیک برای توسعه و خرید تجهیزات درمانی برای خدمات مطلوبتر این مرکز ارائه شود یقیناً شاهد افزایش سطح رضایتمندی شهروندان و ارتقای سطح عملکرد سازمانی دانشگاه علوم پزشکی در خدماترسانی مطلوبتر به شهروندان و جامعه هدف خواهیم بود.
بههرحال این گزارش تنها در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی خدماترسانی مطلوبتر به بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن و چشمانتظار در کهگیلویه بزرگ است که بیشتر بار درمانی آن بر روی کلینیک درمانی تخصص شهر دهدشت و بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی است که اگر مشکلات کلینیک درمانی بهدرستی حل شود حجم مراجعه و بار از بیمارستان نیز بهدرستی کاسته خواهد شد و روند رضایمندی بیماران و شهروندان نیز ارتقا خواهد یافت.
انتهای خبر/