رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/02 Friday - 2025 23 May الجمعة ، 25 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-12-25 13:44 شماره خبر : 3043
مشکلاتی که از دولت دوازدهم آغاز شد؛

حوزه بهداشت و درمان بیشترین ارتباط را با بدنه جامعه دارد و به جرات می توان گفت بخش درمان کهگیلویه کمترین پاسخگویی را به این مشکلات و خواسته های مردم داده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی «صبح زاگرس »؛ این روزها مشکلات درمانی در شهرستان کهگیلویه تبدیل به قصه پرغصه ای شده که تمامی ندارد و مسئولان بخش درمان نیز با عدم پاسخگویی به مشکلات این حوزه رنج بیماران را دوچندان کرده اند.

 

یکی از مشکلات عمده مردم شهرستان کهگیلویه، چرام و لنده عدم ارائه خدمات مطلوب تخصصی است که بیماران مجبور بودند برای یک معاینه ساده به سایر شهرستان ها و‌حتی استان های همجوار مراجعه کنند.

در شهرستان کهگیلویه کمبود کلینیک تخصصی باوجود 4 شهر دهدشت، سوق، قلعه رئیسی و دیشموک و 2 شهرستان لنده و چرام احساس می شد که مردم علاوه بر رنج بیماری دغدغه رفت و آمد بین شهرستان ها و استان های دیگر برای یک بیماری ساده را نداشته باشند.

هزینه های گران پذیرش در بیمارستان ها، جوابگو نبودن تنها بیمارستان دهدشت برای جمعیت سه شهرستان کهگیلویه، لنده و چرام، وقفه بین معاینه اولیه پزشک تا پیگیری وضعیت بیمار، فعال نبودن برخی از پزشکان متخصص و ... تنها بخشی از مشکلات بیماران است.

کلینیک تخصصی امام سجاد«ع» دهدشت سال ۱۳۹۴  در دولت یازدهم کلنگ زنی و بازه زمانبندی ۱۸ ماهه برای تکمیل آن تعریف شد.

عملیات این پروژه طی سالها با روند کند و سرعت لاک پشتی ادامه داشت تا نهایتا مرداد ماه ۱۴۰۰ همزمان با افتتاح چند طرح حوزه بهداشت و درمان با حضور مسئولان استانی و شهرستانی این کلینیک تخصصی با زیربنای هزار و ۸۰۰ متر مربع در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر ۳۵ میلیارد تومان ساخته، تجهیز و به بهره برداری رسید.

بنابه گفته های رئیس شبکه بهداشت وقت در این کلینیک ۳۵ پزشک متخصص به صورت همزمان می توانند مستقر و بیماران را ویزیت کنند و روزانه بین هزار تا هزار و ۱۰۰ بیمار معالجه و خدمات درمانی تخصصی دریافت کنند.

اگر چه قرار بود افتتاح این کلینیک به رفاه حال مردم و تسهیل در دسترسی به پزشکان متخصص نفش خوبی داشته باشد اما ضعف نظارت برکار ایمنی این ساختمان موجب بروز برخی مشکلاتی در امر خدمات رسانی به بیماران شده بود.

منصور تقوی مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه اسفند 1402به افتتاح کلینیک امام سجاد در پایان دولت دوازدهم اشاره کرد و گفت: این کلینیک به اشتباه بدون امکانات سرمایشی، گرمایشی، محوطه و نیرو و .... افتتاح شد که با حداقل امکانات آن را حفظ و در سال جاری، ۱۳ هزار و ۶۰۰ بیمار را با نرخ دولتی ویزیت کردیم.

 

با این تفاسیر حوزه بهداشت و درمان بیشترین ارتباط را با بدنه جامعه دارد و این ارتباط اصولا با افرادی است که رنج بیماری را به دوش می کشند و توقع رسیدگی و کمک از مسئولان این بخش را دارند. اما به جرات می توان گفت بخش درمان کهگیلویه کمترین پاسخگویی را به این مشکلات و خواسته های مردم داده شده است.

 

  مسئولان و متولیان امر هم واهمه واگویی این مشکلات را دارند و شاید از تزلزل و به خطر افتادن پایه های صندلی مدیریتی خود می ترسند که مصاحبه با رسانه ها و بیان کمبودها و مشکلات را انجام نمی دهند و امید است در برنامه ریزی های آینده مسئولان حوزه درمان کهگیلویه رسانه ها و مردم را در کنار خود ببیند نه رو بروی خود و بیش از پیش به ارایه گزارش و رفع مشکلات و .... حوزه درمان بپردازند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار