رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/10/04 Tuesday - 2024 24 December الثلاثاء ، 22 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-10-04 04:04 شماره خبر : 9517 https://sobhezagros.ir/short/4ypr0 0
صبح زاگرس پیگیری می‌کند؛

امروزه گلایه‌ها و انتقادهای بسیار زیاد شهروندان از کیفیت پایین نان در شهر لیکک داغ‌تر از تنور نانوایی‌ها شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ قوت غالب مردم در جهان نان است. در ایران انواع نان‌های سنتی و ماشینی پخت می‌شود که قیمت و کیفیت متفاوت دارند. نان بربری، سنگک، لواش و تافتون نان‌های سنتی کشور بوده که در چند سال اخیر کیفیت آن‌ها پایین آمده است. رنگ نان سنگک در برخی نانوایی‌ها روشن‌شده و این روزها با پدیده نان سفید سنگک مواجه هستیم؛ البته برخی هم که رنگ تیره دارند نه به دلیل سبوس موجود در آرد که به سبب نامرغوب بودن این آردها است.

بخشی از کیفیت نان‌ها مربوط به نوع آردی است که استفاده می‌شود؛ با توجه به افزایش کیفیت گندم در سال‌های اخیر کیفیت پایین نان مربوط به کیفیت گندم نیست بلکه مربوط به کیفیت آرد نول (سفید) است.

این پایگاه خبری تحلیلی در راستای پیگیری مطالبات مردم و در جهت کیفیت پایین نان در شهرستان بهمئی به میان نانوا داران و مصرف‌کنندگان نان رفت که در این بازدید میدانی متصدیان نانوایی در شهر لیکک دلیل اصلی بی‌کیفیتی نان را کیفیت پایین آرد می‌دانند.

یکی از خبازان شهر لیکک با 27 سال سابقه نانوایی داری در گفتگو با خبرنگار ما گفت:  متأسفانه مسئولین حرف نانوا را قبول نمی‌کنند و هر طور که خودشان صلاح بدانند عمل می‌کنند، بارها در مورد کیفیت پایین آرد اعتراض شده ولی بی‌نتیجه بوده است.

وی افزود: از مسئولان استان و شهرستان درخواست می‌شود دلسوزانه برای این نظام خدمت کنید جلوی آردهای بی‌کیفیت به بازار را بگیرد و نگذارید هرکسی هر جوری خواست آرد تولید کند.

نانوایی دیگر از حمل‌ و نقل آرد گلایه کرد و گفت: کامیون داران کرایه حمل نقل آرد را افزایش دادند و ما توان پرداخت هزینه حمل‌ونقل و کرایه تخلیه و بارگیری را نداریم و از متولیان درخواست می‌کنم رسیدگی کنند.

یکی دیگر از نانواداران سطح شهر لیکک کیفیت پایین دستگاه‌های نانوایی را عامل کیفیت پایین نان معرفی کرد و گفت: دستگاه‌های ما اکثراً قدیمی هستند و کیفیت خود را از دست دادند.

وی با اشاره به قیمت بالای دستگاه‌های نانوایی گفت: اگر متولیان برای ما تسهیلات در نظر بگیرند تا بتوانیم دستگاه جدید و بروز خریداری کنیم بر کیفیت نان تأثیر بسزایی دارد.

به همین دلیل امروزه گلایه‌ها و انتقادهای بسیار زیاد شهروندان از کیفیت پایین نان در شهر لیکک داغ‌تر از تنور نانوایی‌ها شده است.
 اکثر نانوایی‌ها با این توجیه که آرد بخش اصلی نان را تشکیل می‌دهد بی‌کیفیتی آن را به ورود آردهای بی‌کیفیت در شهرستان ربط می‌دهند اما عده‌ای از شهروندان این موضوع را قبول ندارند و از شیوه پخت نان انتقاد دارند.

یکی از آنان می‌گوید؛ نانوا وقتی آرد را از کیسه درمی‌آورد سریع خمیر کند و از این خمیر نان بی‌کیفیتی تولید می‌شود.


مشتری دیگری به شیوه پخت نانواها گلایه داشت و گفت؛ برخی نانواها فقط در فکر پخت نان هستند نه کیفیت آن، الان چندین نانوایی داریم که بیشتر نانی که پخت می‌کنند به‌صورت بسته‌بندی در جلوی نانوایی قرار می‌دهند و کسی آن‌ها را نمی‌خرد.

مشتری دیگری از عدم بهداشت برخی نانوایی‌ها گلایه کرد و گفت: در برخی نانواها کثیفی روپوش نانواها و نظافت داخل نانواها خیلی ضعیف است و خواستار برخورد جدی با آن‌ها هستیم.

یکی دیگر از مشتریان نانوایی ضمن تأکید بر کیفیت بسیار پایین نان در شهر لیکک گفت: عجیب است که انگار ساعت کار نانوایی‌ها کم شده چراکه گاهی مواقع در زمان معمول پخت نانوایی مراجعه می‌کنیم و با تعطیلی آن مواجه می‌شویم.

وی خواستار نظارت ویژه مسئولان در این حوزه می‌شود و ادامه می‌دهد: بیشتر نانوایی‌های سطح شهر لیکک صبح تعطیل هستند و در تایم ظهر ساعت 11 تعطیل هستند و شب هم زودتر کار را تعطیل می‌کنند که با توجه به‌ضرورت نان از مسئولان درخواست رسیدگی در این حوزه راداریم.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار