رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/02/18 Thursday - 2025 08 May الخميس ، 10 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1402-12-16 21:13 شماره خبر : 2907
سپهر خلجی:

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: باید دستگاه های مختلف در رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج حضور پیدا کرده و از این تولیدات برای بهبود خدمات رسانی پشتیبانی کرده و از آن استفاده کنند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاع رسانی دولت، در حاشیه بازدید از پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به اینکه استعدادهای سراسر کشور در این رویداد در حوزه تولیدات دیجیتال و نرم افزاری دور هم جمع شدند، گفت: باید دستگاه های مختلف در این رویداد حضور پیدا کرده و از این تولیدات برای بهبود خدمات رسانی پشتیبانی کرده و از آن استفاده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه این استعدادها می تواند در حوزه بین المللی به کار گرفته شود، ادامه داد: یکی از نیازهای ما در فضای مجازی تولید محتوا است که با استفاده از این رویدادها می توان برطرف کرد.

 

خلجی با اشاره به تولید یکی از تیم های شرکت کننده در این رویداد، خاطرنشان کرد:‌ یکی از تیم های شرکت کننده یک وسیله ویژه ناشنوایان طراحی کرده که به رئیس سازمان بهزسیتی کشور توصیه می کنم با حضور در این نمایشگاه زمینه بهره گیری از چنین تولیداتی را فراهم کنند.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار