رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1403/06/30 Friday - 2024 20 September الجمعة ، 17 ربيع الأول ، 1446
ساعت
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد؛

کارشناس پلیس فتا گفت: افراد زیادی در استان و خارج از استان در دام کلاهبردارانی می‌افتند که به اسم کار منزل اقدام به جلب‌اعتماد مخاطب می‌کنند.

امید مصطفوی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «صبح زاگرس» در پاسخ به سؤال خبرنگار این پایگاه خبری در خصوص دعوت به کار در منزل توسط شبکه‌های مجازی گفت: کلاهبرداری در فضای مجازی روزبه‌روز در شکل‌های مختلف خود را نشان می‌دهد که با وجود هشدار‌های داده شده اما هنوز هم هستند افرادی که فضای مجازی را محفلی امن برای تبادلات اطلاعات محرمانه و خصوصی خود می‌دانند و به‌راحتی به صفحات مختلف مجازی اعتماد می‌کنند.


کارشناس پلیس فتای کهگیلویه و بویراحمد در خصوص آگهی‌های کار در منزل و چگونگی کلاهبرداری‌هایی که از این طریق انجام می‌شود گفت: افراد کلاهبردار با دادن وعده‌های دروغین و واهی اعتماد فرد موردنظر را جلب می‌کنند و اطلاعات حساب بانکی وی را می‌گیرند. این کلاهبرداران با استفاده از کارت‌های بانکی افرادی که به طعمه انداخته‌اند اقدام به پول‌شویی می‌کنند.



کارشناس پلیس فتا با اشاره به اینکه مردم مراقب اطلاعات حساب خود باشند گفت: در استان کهگیلویه و بویراحمد نیز چنین مواردی مشاهده شده است که خیلی‌ها نیز به‌راحتی در دام این کلاهبرداران افتاده‌اند آگهی ثبت شده بود و از افراد جویای کار دعوت به همکاری کرده بود آدرس داده شده یکی از شهرک‌های صنعتی بود که از این افراد خواسته بودند قبل از اینکه وارد کارگاه شوند باید هزینه ثبت‌نام واریز کنند.



مصطفوی ادامه داد: افراد زیادی اقدام به واریز کرده بودند؛ اما وقتی به آدرس موردنظر مراجعه می‌کنند هیچ اثری از چنین کارگاهی وجود نداشته است.



این مقام انتظامی تصریح کرد: افراد جویای کار باید هوشیار باشند و خواسته‌های مجرمان سایبری اعم از واریز وجه جهت ثبت‌نام، ارسال مدارک هویتی، در اختیار گذاشتن حساب بانکی و یا سایر حساب‌های کاربری را عملی نکنند.



وی بیان داشت: کاربران فضای مجازی توجه داشته باشند که هر آگهی استخدام و کار در منزلی که در سایت‌های واسطه‌گر درج می‌شود را بادقت بررسی کرده و از صحت‌وسقم موضوع اطمینان حاصل کنند تا در دام مجرمان سایبری گرفتار نشوند.



مصطفوی تأکید کرد: کاربرانی که جویای کار در فضای مجازی هستند به‌هیچ‌عنوان مبالغی هر چندکم را برای هر عنوان به‌حساب آگهی‌دهندگان واریز نکنند، چرا که افراد کلاهبردار پس از دریافت مبلغ دیگر پاسخگوی آنان نخواهند بود.

 

 وی ادامه داد: مردم در برخورد با این آگهی‌ها باید هوشیار بوده و به‌خاطر داشته باشند که پلیس فتا هیچ‌گونه مجوزی برای فعالیت تجاری، فرهنگی و غیره در بستر اینترنت صادر نمی‌کند و آگهی‌های تبلیغاتی که با درج‌کردن مجوز از پلیس فتا در فضای مجازی فعالیت دارند؛ کلاهبرداری است.

 

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار