
مسئول ستاد عتباتعالیات شهرستان لنده خبرداد:
خدمت رسانی به ۲۰هزار زائر در شلمچه
مسئول ستاد عتباتعالیات شهرستان لنده از خدمترسانی به بیش از ۲۰ هزار نفر موکب بابالحوائج شهرستان لنده در چند روز گذشته خبرداد.
سیدمحمدطلا میری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، با اشاره به اهمیت خدمترسانی به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) گفت: خدمت به زائرین سیدالشهدا (ع) برای همه ما یک افتخار است.
وی افزود: از ابتدای حضور موکب بابالحوائج شهرستان لنده در مرز شلمچه تا امروز به بیش از ۲۰ هزار نفر از زائرین سیدالشهدا (ع) ایرانی و خارجی از کشورهای افغانستان، پاکستان در وعدههای مختلف صبحانه، نهار و شام خدمترسانی شد.
مسئول ستاد عتباتعالیات شهرستان لنده گفت: بیشترین خدمات صورتگرفته در تأمین غذای زائرین و آب و خدمات رفاهی و استراحتگاه برای زائرین بوده است.
وی در ادامه گفت: باتوجهبه تجارب سالهای گذشته پیشبینیشده است که تا روز اربعین به بیش از ۱۰۰ هزار نفر خدماترسانی صورت گیرد.
تصاویر خدمترسانی موکب بابالحوائج شهرستان لنده در زیر آمده است:
























