تصویر یک محرومیت؛ شرف‌آباد در حسرت یک نگاه

عکس‌نوشته‌های بیست و ششم آذرماه؛

تصویر یک محرومیت؛ شرف‌آباد در حسرت یک نگاه

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته‌های خود به محرومیت‌های کهنه منطقه شرف‌آباد در قلب یاسوج اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ رنجی بی‌صدا در خیابان‌های سرد شهر، شرف‌آباد یاسوج در باتلاق بی‌توجهی، در سایه‌شهر؛ روستایی در ۱۵کیلومتری با کمبودهای اساسی،پاتاوه - سمیرم؛ چهارخطه نمی‌شود، مرگ ادامه دارد! و پاتاوه - سمیرم؛ چهارخطه نمی‌شود، مرگ ادامه دارد! از جمله عکس نوشته های صبح زاگرس است.

شیرعلی خرامین فعال سیاسی و استاد دانشگاه‌های استان در گفت‌وگو با پایگاه خبری «صبح زاگرس»، به شدت از روند سدسازی‌های انجام‌شده در استان انتقاد کرد و آن را فاقد پشتوانه کارشناسی و مملو از بی‌قانونی سازمان‌یافته خواند.(اینجا)

محور پاتاوه-سمیرم، تنها قطعه دو بانده کریدور یاسوج-اصفهان، با بارش‌های اخیر به میدان مرگ تبدیل شده است.وعده‌های مسئولان برای چهارخطه‌سازی این شریان حیاتی، سال‌هاست در گرداب غفلت مانده است.(اینجا)

وضعیت راه ارتباطی روستای اقبال‌آباد یاسوج، با وجود فاصله ۱۵ کیلومتری از شهر، به دلیل جاده خاکی و نیمه‌کاره، چالش‌های جدی در تردد، سلامت، معیشت و آموزش ساکنان ایجاد کرده است.(اینجا)

در قلب استان کهگیلویه و بویراحمد و در سایه مرکز استان، محله شرف‌آباد یاسوج با معابر خاکی و پر چاله در هوای آفتابی و استخری پر از آب در روزهای بارانی؛ نماد عینی نابرابری در توسعه شهری است.(اینجا)

با آغاز بارش‌های پاییزی در یاسوج، دست‌فروشان بی‌پناه در خیابان‌های سرد شهر با رنجی خاموش، زیر باران و بی‌سایه‌بان، برای لقمه‌ای نان تلاش می‌کنند.(اینجا)