رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/02/22 Monday - 2025 12 May الاثنين ، 14 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-08-29 09:34 شماره خبر : 8704
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بویراحمد مطرح کرد:

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصار‌الحسین (ع) بویراحمد گفت: همایش پیاده‌روی خانوادگی، عطرافشانی گلزار شهدا، افتتاح طرح‌های سازندگی، پویش نذر خون و جشن گلریزان به مناسبت کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان بخشی از برنامه‌های هفته بسیج است.

به گزارش پایگاه تحلیلی و خبری «صبح زاگرس» نشست خبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصار الحسین شهرستان بویراحمد به مناسبت هفته بسیج با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

حسین انوری در جمع خبرنگاران با تبریک و گرامیداشت فرارسیدن سالروز تشکیل بسیج مستضعفین و هفته بسیج بیان کرد: امسال هفته بسیج با شعار بسیج با مردم برای مردم نام‌گذاری شده است امیدواریم که به واسطه تبیین و تحقق این شعار بتوانیم خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بویراحمد در ادامه بیان کرد: یکی از شاهکارهای حضرت امام در سال ۵۸ تشکیل سازمان بسیج مستضعفین بود که با تشکیل بسیج و وصل‌شدن آن به بدنه سپاه به‌عنوان یک نیروی قدرتمند با حضور بسیج در همه عرصه‌ها حضور دارد و پیش‌روندگی و پیش‌برندگی انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی افزود: بعد مردمی‌بودن سپاه و بسیج این است که مردم خودشان پای‌کار انقلاب هستند و از ابتدای انقلاب تا امروز این نقش را به‌خوبی ایفا کرده‌اند؛ بسیج تکیه‌گاه و متعلق به مردم است، بدون حضور بسیج و مردم در همه صحنه‌ها قدرت عرض‌اندام در مقابل دشمنان را نداریم اما وقتی مردم همراه باشند نتایج خوبی حاصل می‌شود.

انوری ادامه داد: ۳۴ عنوان برنامه با ۲۳۸ زیربرنامه در سطح شهرستان بویراحمد اجرا خواهد شد، فضاسازی محیطی در سطح ناحیه و اقشار شروع شده است که مردم متوجه شوند چه اتفاقی مهم در طول این هفته رخ‌داده است.

وی افزود: اجتماع دختران حاج‌قاسم امروز ساعت ۱۵ در حسینیه عاشقان ثارالله یاسوج برگزار خواهد شد.

انوری در ادامه به تشریح سایر برنامه‌های هفته بسیج اشاره کرد و گفت: اجتماع میقات صالحین خواهیم داشت که همه حلقه‌های صالحین روز جمعه در مصلی، حضور همکاران و بسیجیان در نمازجمعه، دیدار با امام‌جمعه، برگزاری شب‌شعر و خاطره، تجلیلی از مدیران و کارکنان شهرستان بویراحمد، راهیان پیشرفت در سطح کارخانه‌های شهرستان و استان، همایش پیاده‌روی خانوادگی، عطرافشانی گلزار شهدا، افتتاح طرح‌های سازندگی، پویش نذر خون، اعزام ۱۲۰۰ دانش‌آموز پسر مقاطع تحصیلی پایه نهم و دهم به مناطق عملیاتی جنوب، جشن گلریزان به مناسبت کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان، نشست‌های بصیرتی و جهاد تبیین، برپایی خیمه کمک به مردم غزه و لبنان در سطح شهر، دیدار جمعی از بسیجیان با مقام معظم رهبری روز پنجم آذر اتفاق خواهد افتاد.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار