
چندین سال است که تنها طرح جهش تولید حوزه گردشگری شهرستان لنده به دلیل برخی معارضات ادارات با همدیگر با پیشرفت ۶۰ درصدی تعطیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گردشگری بهعنوان یکی از مهمترین ابعاد امروز صنعت و نقش کلیدی در توسعه و پیشرفت جوامع دارد بهطوریکه ارتباط مستقیم با عوامل اجتماعی، اقتصادی، زیربنایی و حمل نقل دارد.
ظرفیتهای مغفول مانده لنده
شهرستان لنده به دلیل داشتن ظرفیتهای گردشگری کمنظیری که دارد میتواند نقش مهمی و توسعه و پیشرفت این شهرستان فراهم کند؛ لذا این توسعه زمانی تحقق خواهد یافت که زیرساختهای گردشگری در آن با عزم راسخ مسئولان و همکاری بینبخشی در دستگاههای مختلف اداری اجرایی شود.
توجه به گردشگری و استفاده از ظرفیتهای منطقهای یکی از مهمترین ارکان اقتصاد محسوب میشود چرا که سهم قابلتوجهی در ایجاد اشتغال پایدار، افزایش گردش سرمایه، تقویت فرهنگ و در نتیجه رونق معیشت مردم منطقه خواهد که با ایجاد مراکز بومگردی و اقامتی میتوان به توسعه گردشگری لازم رسید.
یکی از مناطقی که در طی چند سال گذشته همواره بهعنوان بهترین و زیباترین مقصد گردشگران در شهرستان لنده موردتوجه جدی گردشگران قرار گرفته، منطقه گردشگری و چشمههای جوشان موگرمون در فاصله ۱۵ کیلومتری شهر لنده است.
این منطقه زیبا و طبیعی بکر و دیدنی سالانه پذیرای حجم انبوهی از گردشگران از استانهای خوزستان، اصفهان، تهران، کرج، بوشهر و سایر مناطق کشور در فصول مختلف سال بهویژه در اسفندماه و فروردینماه تا اواخر شهریورماه است.
بی مهری به نماد گردشگری لنده
وجود چشمههای همیشه جوشان و آب خنگ و گوارا با چشماندازهای زیبایی طبیعی و ایجاد سه مزرعه پرورش ماهی قزلآلا باعث شده است تا علاوه بر ایجاد فضای گردشگری به بحث فضای اقتصادی و درآمدزایی منطقه نیز توجه کافی صورت گیرد.
در چند سال گذشته یکی از مهمترین مطالبات مردمی بحث فراهمکردن زیرساختهای عمرانی و توسعهای برای این منطقه گردشگری بود که شاید بخشی از نیازمندیهای اولیه شامل جانمایی سرویسهای بهداشتی، نمازخانه و سکوها و استراحتگاههای چندینساعته برای گردشگران فراهم شود.
خیرالله خیراندیش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «صبح زاگرس» در خصوص آخرین وضعیت منطقه گردشگری موگرمون گفت: یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان و حتی مسافران و گردشگران در چند سال گذشته فراهمکردن زیرساختهای توسعهای و گردشگری در بخش موگرمون بود.
رئیس اداره صنایعدستی، میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان لنده گفت: با پیگیریهای فرمانداران، بخشداران گذشته و حال و میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان و استان با همکاری و همراهی بنیاد علوی طرح توسعه گردشگری منطقه موگرمون پنج سال پیش در دستور کار قرار گرفت.
سنگ اندازی در توسعه منطقه گردشگری موگرمون
وی افزود: این طرح تنها طرح گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه جهش تولید بود که با مشارکت بنیاد علوی و میراثفرهنگی و گردشگری استان با اعتباری افزون بر ۲۲ میلیارد ریال اجرایی شد که سهم میراثفرهنگی ۸ میلیارد ریال و سهم مشارکت بنیاد علوی ۱۲ میلیارد ریال بوده است که این مهم با اجرای پروژه تا 60درصد پیشرفت اجرایی شده است.
خیراندیش گفت: این پروژه با پیشرفت خوبی که داشت در حال کار بود که متأسفانه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده نسبت به ادامه کار جلوگیری و عملاً کار پروژه را به دلیل عدم تملک زمین متوقف کرد و در این چند سال نیز عملاً این پروژه به دلیل سنگاندازی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تعطیل شده است.
وی افزود: تلاشهای زیادی از سوی فرمانداران، بخشداران و استانداران گذشته در راستای رفع این مشکل صورتگرفته است؛ ولی هنوز که هنوز است به هیچ نتیجهای نرسیدیم و عملاً پروژه تعطیل است.
بلاتکلیفی در تکمیل پروژه گردشگری
رئیس اداره صنایعدستی، میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان لنده گفت: هرچند در این چند سال ما به جد دنبال فراهمکردن زیرساختها بودیم و با همکاری بخشداری و فرمانداری و راهداری جاده دسترسی به منطقه گردشگری موگرمون و اطراف اردوگاه گردشگری به طور 100درصد آسفالت شد؛ ولی خود عملیات ادامه ساخت اردوگاه گردشگری هنوز بلاتکلیف مانده است.
وی در ادامه گفت: انتظار داریم اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای رفاه حال گردشگران و شهروندان منطقه هرچه سریعتر همکاری و همراهی لازم را در خصوص فعالکردن این پروژه برای مردم منطقه داشته باشد و اجازه ادامه روند اجرایی پروژه را صادر کند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- واکنش استاندار کهگیلویهوبویراحمد به کُندی پروژههای آموزشی
- فتح خرمشهر؛ حماسهای که وحدت آفرید
- تنگ سرخ؛ الگویی برای توسعهٔ متوازن منطقهای
- آبشار یاسوج؛قربانی نرخهای نجومی؟!
- نقش محوری بانوان در نهادینهکردن فرهنگ صرفهجویی
- واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به سرمایهگذاران خصوصی
- فیلمسازان در فیلمهای دفاع مقدس قهرمان پروری کنند
- دیدار مسئولان با خانوادههای شهدای خطهٔ بهمئی
- گلزار مطهر شهدای سیسخت گلباران شد
- جمهوری اسلامی، نماد وحدت دین و سیاست
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار روز یاسوج؛ هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خون است که خرمشهر رو آزاد کرد
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- ساخت نخستین رادار فرودگاهی تمام ایرانی
- خواسته اصلی مردم در همایش کوهگل چه بود؟
- سیاستزدگی؛ بلای جان توسعه پایدار کوهستانهای زاگرس
- آیین غبارروبی گلزار مطهر شهدای گمنام
- گرامیداشت حماسه سوم خرداد در لنده
- مشاهده بیشتر