چندین سال است که تنها طرح جهش تولید حوزه گردشگری شهرستان لنده به دلیل برخی معارضات ادارات با همدیگر با پیشرفت ۶۰ درصدی تعطیل شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گردشگری بهعنوان یکی از مهمترین ابعاد امروز صنعت و نقش کلیدی در توسعه و پیشرفت جوامع دارد بهطوریکه ارتباط مستقیم با عوامل اجتماعی، اقتصادی، زیربنایی و حمل نقل دارد.
ظرفیتهای مغفول مانده لنده
شهرستان لنده به دلیل داشتن ظرفیتهای گردشگری کمنظیری که دارد میتواند نقش مهمی و توسعه و پیشرفت این شهرستان فراهم کند؛ لذا این توسعه زمانی تحقق خواهد یافت که زیرساختهای گردشگری در آن با عزم راسخ مسئولان و همکاری بینبخشی در دستگاههای مختلف اداری اجرایی شود.
توجه به گردشگری و استفاده از ظرفیتهای منطقهای یکی از مهمترین ارکان اقتصاد محسوب میشود چرا که سهم قابلتوجهی در ایجاد اشتغال پایدار، افزایش گردش سرمایه، تقویت فرهنگ و در نتیجه رونق معیشت مردم منطقه خواهد که با ایجاد مراکز بومگردی و اقامتی میتوان به توسعه گردشگری لازم رسید.
یکی از مناطقی که در طی چند سال گذشته همواره بهعنوان بهترین و زیباترین مقصد گردشگران در شهرستان لنده موردتوجه جدی گردشگران قرار گرفته، منطقه گردشگری و چشمههای جوشان موگرمون در فاصله ۱۵ کیلومتری شهر لنده است.
این منطقه زیبا و طبیعی بکر و دیدنی سالانه پذیرای حجم انبوهی از گردشگران از استانهای خوزستان، اصفهان، تهران، کرج، بوشهر و سایر مناطق کشور در فصول مختلف سال بهویژه در اسفندماه و فروردینماه تا اواخر شهریورماه است.
بی مهری به نماد گردشگری لنده
وجود چشمههای همیشه جوشان و آب خنگ و گوارا با چشماندازهای زیبایی طبیعی و ایجاد سه مزرعه پرورش ماهی قزلآلا باعث شده است تا علاوه بر ایجاد فضای گردشگری به بحث فضای اقتصادی و درآمدزایی منطقه نیز توجه کافی صورت گیرد.
در چند سال گذشته یکی از مهمترین مطالبات مردمی بحث فراهمکردن زیرساختهای عمرانی و توسعهای برای این منطقه گردشگری بود که شاید بخشی از نیازمندیهای اولیه شامل جانمایی سرویسهای بهداشتی، نمازخانه و سکوها و استراحتگاههای چندینساعته برای گردشگران فراهم شود.
خیرالله خیراندیش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری «صبح زاگرس» در خصوص آخرین وضعیت منطقه گردشگری موگرمون گفت: یکی از مهمترین مطالبات مردم شهرستان و حتی مسافران و گردشگران در چند سال گذشته فراهمکردن زیرساختهای توسعهای و گردشگری در بخش موگرمون بود.
رئیس اداره صنایعدستی، میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان لنده گفت: با پیگیریهای فرمانداران، بخشداران گذشته و حال و میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان و استان با همکاری و همراهی بنیاد علوی طرح توسعه گردشگری منطقه موگرمون پنج سال پیش در دستور کار قرار گرفت.
سنگ اندازی در توسعه منطقه گردشگری موگرمون
وی افزود: این طرح تنها طرح گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد در حوزه جهش تولید بود که با مشارکت بنیاد علوی و میراثفرهنگی و گردشگری استان با اعتباری افزون بر ۲۲ میلیارد ریال اجرایی شد که سهم میراثفرهنگی ۸ میلیارد ریال و سهم مشارکت بنیاد علوی ۱۲ میلیارد ریال بوده است که این مهم با اجرای پروژه تا 60درصد پیشرفت اجرایی شده است.
خیراندیش گفت: این پروژه با پیشرفت خوبی که داشت در حال کار بود که متأسفانه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده نسبت به ادامه کار جلوگیری و عملاً کار پروژه را به دلیل عدم تملک زمین متوقف کرد و در این چند سال نیز عملاً این پروژه به دلیل سنگاندازی منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان تعطیل شده است.
وی افزود: تلاشهای زیادی از سوی فرمانداران، بخشداران و استانداران گذشته در راستای رفع این مشکل صورتگرفته است؛ ولی هنوز که هنوز است به هیچ نتیجهای نرسیدیم و عملاً پروژه تعطیل است.
بلاتکلیفی در تکمیل پروژه گردشگری
رئیس اداره صنایعدستی، میراثفرهنگی و گردشگری شهرستان لنده گفت: هرچند در این چند سال ما به جد دنبال فراهمکردن زیرساختها بودیم و با همکاری بخشداری و فرمانداری و راهداری جاده دسترسی به منطقه گردشگری موگرمون و اطراف اردوگاه گردشگری به طور 100درصد آسفالت شد؛ ولی خود عملیات ادامه ساخت اردوگاه گردشگری هنوز بلاتکلیف مانده است.
وی در ادامه گفت: انتظار داریم اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان برای رفاه حال گردشگران و شهروندان منطقه هرچه سریعتر همکاری و همراهی لازم را در خصوص فعالکردن این پروژه برای مردم منطقه داشته باشد و اجازه ادامه روند اجرایی پروژه را صادر کند.
انتهای خبر/
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- سلام محمد بهرامی به شکست سنگین انتخابات آینده
- ۲ مدیر شهرستانی آموزش و پرورش تغییر کردند
- عملکرد نمایندگان کهگیلویهوبویراحمد در مجلس شورای اسلامی
- انتصاب جدید در اداره صمت کهگیلویه و بویراحمد
- انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
- واکنش بهرامی و تاجگردون به توهین نماینده ماهشهر
- اعلام جرم دادستان یاسوج علیه نماینده ماهشهر
- مسئولیت جدید برای استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد
- تغییرات گسترده در فرمانداریهای کهگیلویه و بویراحمد
- بهسازی یک میدان بعد از ۵۰ سال
- رئیس منابع طبیعی شهرستان دنا منصوب شد
- تصادف خونین در جاده یاسوج به کاکان
- جریحهدارشدن افکار عمومی در کهگیلویه و بویراحمد
- شبیخون خشکسالی به سرزمین کهگیلویه و بویراحمد
- عبور از مدیریت سنتی در نفت و گاز گچساران
- مطالبات کارگران شهرداری لیکک و وعده مسئولان
- دورکاری و تعطیلی در ادارات و مدارس
- تعطیلی برخی مدارس کهگیلویه و بویراحمد
- جزئیات قتل دو جوان در دهدشت
- دو دهه از خاموشی سینما دنای یاسوج گذشت
- پویش «نسل سلیمانی» توسط دهه نودیهای بهمئی
- بلعیده شدن تالاب استراتژیک بر اثر پدیده فرونشست
- جان بخشیدن کشاورز لندهای به پل نیمهجان
- طبیعت «شگفت انگیز» گچساران
- مسیر هموار گردشگران با ساخت پل روستایمونه لنده
- «یالا یالا بارونی» آئینی کهن برای طلب باران در کهگیلویهوبویراحمد
- اوج هیجان در مسابقات فوتسال لنده
- کشت پاییزه در ۹۶۰۰هکتار از اراضی باشت
- قیام ۱۹ دیماه مقدمه پیروزی انقلاب بود
- خشک شدن یک تالاب استراتژیک در کهگیلویهوبویراحمد
- انتقام سخت در راه است
- آنفولانزای جدید، جهش یافتهتر است
- بلاتکلیفی تنها طرح جهش تولید گردشگری در لنده
- تعطیلی پنجشنبهها در کهگیلویه و بویراحمد
- جاده «مور زرد زیلایی» خودروها را میبلعد
- آمریکاییها نسبت به ایران دچار خطای محاسباتی شدند
- بارشهای پراکنده تا عصر چهارشنبه
- ماده ۱۸ راهکاری برای توسعه پروژهها در کهگیلویه و بویراحمد
- ترمیم ترکیگی لوله آب کمتر از ۶ ساعت
- لبخند «پسته» به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
- کاهش ۱۳ درصدی سرقت در شهرستان دنا
- عبور از مدیریت سنتی در نفت و گاز گچساران
- اولین نشست خبری مدیرعامل نفت و گاز گچساران
- آنچه در کمیسیون ماده پنج کهگیلویهوبویراحمد گذشت
- هدررفت آب در «بهمئی» تشنهکام+تصاویر
- دنا نماد سرزمین برف و آفتاب
- حمله به عین الاسد هیمنه تاریخی امریکا را شکست
- روز بارانی حافظیه
- اختصاص ۱۷۰ میلیارد ریال برای اصلاح آب لنده
- مشاهده بیشتر