رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/10/13 Thursday - 2025 02 January الخميس ، 2 رجب ، 1446
ساعت
معرفی جاذبه‌های گردشگری؛

بارگاه مطهر امامزادگان سید اسدالله (ع) و سید ابراهیم (ع) در فاصله ۴۰ کیلومتری «لیکک» مرکز شهرستان بهمئی و در بخش سرآسیاب یوسفی با جاذبه‌های زیبای آن مقصدی برای گردشگران است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» شهرستان بَهمَئی یکی از شهرستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد است که در فاصله ۲۷۰ کیلومتری مرکز شهر یاسوج واقع شده است.

 شهرستان بهمئی به مرکزیت لیکک از شمال به بخش چاروسا، دیشموک و باغ‌ملک، از جنوب به بهبهان، از شرق به لنده و کهگیلویه و از غرب به رامهرمز، آغاجری و امیدیه منتهی می‌شود. 

یکی از مکان‌های زیارتی شهرستان بهمئی بقعه مبارک امام‌زادگان سید اسدالله و سید ابراهیم (ع) است که این بقعه زیارتی یکی از پربازدیدترین مناطق زیارتی و حتی گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد است.

بقعه این دو امامزاده در تنگ «منیزور» (جنب روستای منیزور) حدود ۴۰ کیلومتری لیکک واقع‌شده است، این بنا به‌صورت دو بقعه در یک بارگاه با معماری زیبا ساخته‌شده است. به استناد گفته معماران محلی این بقعه متعلق به سید ابراهیم (ع) و سید اسدالله (ع) جد سادات منیزوری است که در گویش محلی به آن‌ها دو سیدالله می‌گویند.

نوادگان این امام‌زادگان خود را از سلاله امام موسی ابن جعفر (ع) می‌دانند که دارای تذکره است.

شهرستان بهمئی داری سه بخش، شش دهستان و سه شهر در قسمت غرب و جنوب غرب استان کهگیلویه و بویراحمد و در ۴۰ کیلومتری شهرستان بهبهان قرار دارد که وجود ۱۴ مکان زیارتی به یکی از قطب‌های مذهبی استان تبدیل‌شده است.

این شهرستان دارای جاذبه‌های گردشگری فاخر و وجود امام‌زادگان مقدسی است که سالانه حجم زیادی از گردشگران برای تفریح و زیارت این شهرستان را به‌عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند.

بقاع متبرک این دو امامزاده هر هفته به‌خصوص در تابستان پذیرای زائران زیادی از اقصی نقاط کشور است که به شوق زیارت، رنج سفر را با رضایت خاطر بر خود هموار می‌کنند.

روستای «منیزور»  علاوه بر مکان زیارتی با وجود باغات و همسایگی کوه ریزک تبدیل به یک مکان سیاحتی زیارتی شد.

بنای قدیمی این زیارتگاه در ظاهر شش‌ضلعی نامنظم بود که در سال ۸۳ تخریب و به شکل جدید بازسازی شد. در وضعیت فعلی این مکان مذهبی در وسعتی به مساحت یک هزار مترمربع با رعایت اصول مهندسی بازسازی‌شده است.

روستای منیزور از شمال به کوه سفید از جنوب به دنباله کوه سفید از سمت مشرق به سلسله کوه‌های تنگ منیزور محدود و منتهی می‌شود که فاصله آن تا شهر سرآسیاب شش کیلومتر است.

وجود چشمه‌ها و آب گوارا و دائمی، باغ‌های مرکبات، آب هوای مطلوب، راه آسفالته و مراکز اقامتی از مزایای این مکان زیارتی و گردشگری است.

جاده خطرناک و پیچ‌های تند با شیب زیاد مانع از ابراز محبت به ساحت مقدس این امامزادگان نشده و شاهد افزایش خیل عظیم زائران به این مکان مقدس هستیم.

 بقاع متبرک این دو امامزاده هر هفته به‌خصوص در تابستان پذیرای زائران زیادی از اقصی‌نقاط کشور است که به شوق زیارت، رنج سفر را با رضایت خاطر بر خود هموار می‌کنند.

روستای منیزور علاوه بر مکان زیارتی باوجود باغات و همسایگی کوه ریزک تبدیل به یک مکان سیاحتی زیارتی شد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار