رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1403/12/29 Wednesday - 2025 19 March الأربعاء ، 19 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-29 16:53 شماره خبر : 11605
فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی خبر داد:

فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی از دستگیری عوامل نزاع دسته‌ جمعی در این شهرستان خبر داد و افزود: پلیس با قانون شکنان و برهم زنندگان امنیت قاطعانه برخورد خواهد کرد‌.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» فرزین جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگاران در بهمئی در خصوص نزاع دسته‌جمعی این شهرستان گفت: در پی وقوع یک فقره درگیری منجر به نزاع دسته‌جمعی در یکی از خیابان‌های شهر لیکک ضمن هماهنگی با مرجع قضائی بلافاصله تیم‌های انتظامی برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند. 

فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی با بیان اینک مأموران نیروی انتظامی شهرستان بهمئی در سریع‌ترین زمان ممکن عوامل نزاع دسته‌جمعی را شناسایی کردند.

وی افزود: مأموران انتظامی در این نزاع دسته‌جمعی شش نفر از عوامل این درگیری را دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی دادند. 

جمشیدی با تأکید بر برخورد قاطع و بدون اغماض پلیس با اراذل‌واوباش اضافه کرد: مخلان نظم و امنیت و آرامش شهروندان بدانند که بی‌تردید پلیس به پشتوانه همکاری آگاهانه شهروندان و حمایت دستگاه قضائی با قاطعیت و جدیت تمام با قانون‌شکنان برخورد خواهد کرد. 

فرمانده انتظامی شهرستان بهمئی در پایان از شهروندان خواست؛ با مشاهده هرگونه نزاع و درگیری از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار