رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/30 Thursday - 2025 20 March الخميس ، 20 رمضان ، 1446
ساعت
1402-08-21 08:57 شماره خبر : 1188
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد:

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد به انتشار فایل صوتی سخیف یک معلم واکنش نشان داد.

به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس انتشار یک فایل صوتی از مدرسه ای در کهگیلویه و بویراحمد بازخورد زیادی در فضای مجازی به دنبال داشته است.

 

در این فایل یکی از معلمان شهر یاسوج با ادبیاتی بسیار نامناسب دانش آموزان را مورد خطاب قرار می دهد که با واکنش آن ها مواجهه می شود و به نوعی قبح این مساله شکسته شده و باعث ادامه این نوع ادبیات رکیک توسط دانش آموزان می شود.

 

این مساله به هیچ عنوان در شان جامعه فرهنگیان کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج نیست و باعث اعتراض جامعه فرهنگیان نیز شده است.

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با صبح زاگرس نسبت به این مساله واکنش نشان داد و از برخورد با این معلم متخلف خبر داد.

 

حسنعلی عزتخواه گفت: این مساله از طریق حراست اداره کل پیگیری خواهد شد و پرونده به هیئت تخلفات اداری معرفی می شود و آنجا حکم صادر خواهد شد.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار