رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/12/14 Tuesday - 2025 04 March الثلاثاء ، 4 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-13 13:18 شماره خبر : 11177 https://sobhezagros.ir/short/NKr28 0
در جلسه شورای عدالت آموزشی مطرح شد:

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: باید مراقبت کنیم که در اسکان مسافران نوروزی آسیب به فضاهای آموزشی وارد نشود زیرا درآمد اسکان مسافران هرچقدر هم که باشد اگر مراقبت نشود نمی‌تواند کمبود امکانات و نارسایی‌ها را جبران کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلسه شورای عدالت آموزشی در روز دوشنبه مورخ ۱۳ اسفندماه سال ۱۴۰۳ در سالن شماره ۱ ساختمان استانداری برگزار شد.

یداله رحمانی در ادامه جلسه شورای عدالت آموزشی گفت: از مجمع همکارانی که در آموزش‌وپرورش و همکارانشان در نوسازی مدارس و سایر عزیزانی که تعداد ۱۰۹۵ کلاس درس را برای اسکان میهمانان نوروزی آماده کردند صمیمانه سپاس‌گزاری می‌کنم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: نکته‌ای که جناب آقای طاعت‌نژاد مطرح کردند حتماً باید مراقبت کنیم که آسیب به این فضاهای آموزشی وارد نشود زیرا درآمد اسکان مسافران هرچقدر هم که باشد اگر مراقبت نشود نمی‌تواند کمبود امکانات و نارسایی‌ها را جبران کند.

وی ادامه داد: انتظار داریم همه دوستان کمک کنند زیرا بخش عمده‌ای از اسکان و بر دوش آموزش‌وپرورش و میراث فرهنگی است و بقیه دستگاه‌ها موردی هستند اما این دوتا مجموعه هستند که منسجم دارند کار را دنبال می‌کنند همه دستگاه‌های اجرایی تکلیف شود که هرجایی نیاز بود کمک کنند.

رحمانی تأکید کرد: میراث فرهنگی حتماً بسته‌های فرهنگی و گردشگری را در اختیار دوستان آموزش‌وپرورش قرار بدهد که این مجموعه بتواند آن‌ها را در اختیار مهمانان که عمدتاً فرهنگیان هستند قرار بدهند تا آشنایی به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری استان پیدا کنند و بازدیدهایی را که می‌خواهند انجام بدهند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه مطرح کرد: از مجموعه شرکت توزیع برق استان و مجموعه شرکت آب‌ و فاضلاب می‌خواهم که در خصوص بدهی‌های آموزش‌وپرورش فعلاً مراقبت کنند که هیچ قطعی برق یا آب را در این ایام نداشته باشیم تا اینکه نحوه در جلسات بعدی در خصوص بدهی آموزش‌وپرورش با حضور دوستان بحث کنیم که بالاخره چی‌کار می‌توانند کنند.

وی در ادامه بیان کرد: از مجموعه دوستان نیروی انتظامی می‌خواهم که برقراری نظم و امنیت حتماً تکلیف شود.

رحمانی درخصوص اهانت به تندیس استاد بهمن‌بیگی ابراز داشت: اهانتی که به تندیس استاد بهمن بیگی شد واقعاً کار بسیار زشت و ناپسندی بود که ما به فوریت بیانیه دادیم، محکوم کردیم و خواسته من از دستگاه امنیتی این است که حتماً شناسایی کنند و به‌شدت با شخص اهانت کننده برخورد کنند زیرا هم در آثار بهمن‌بیگی و هم نقل‌قول‌هایی که از وی است، استاد بهمن‌بیگی از گذشته تاکنون مورد احترام همه اقوام بویژه قوم بزرگ لر بودند و بیشترین جایگاه را داشتند و هیچ‌کسی نمی‌تواند با اقدامات این‌چنینی به جایگاه ایشان لطمه وارد کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان اظهار داشت: در خصوص بازسازی ۱۳۴ مدرسه در جلسات آینده فقط باید گزارشات پیشرفت ارائه شود.

ذولفقار طاعت‌نژاد در این جلسه گفت: از استاندار محترم کهگیلویه و بویراحمد استدعا داریم جریان توهین به تندیس استان بهمن‌بیگی که توهین به فرهنگ بود را به‌جد پیگیری کنند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: مدارس در اصل برای فرهنگ و آموزش تأسیس شده‌اند حال که به عنوان مهمان‌سرا و کاروان‌سرا و مسافرخانه از آن‌ها استفاده می‌شود و نمی‌دانم این قضیه کی بوده لذا باید بگویم که از اول کار بسیار اشتباهی بود زیرا خیلی خسارت به مدارس وارد می‌شود و جای سؤال است که چه کسی خسارت‌ها را جبران می‌کند؟

وی ادامه داد: در گذشته روی درآمدهای این ایام نوروزی مدارس نظارتی نبود و مشخص نیست این درآمدها کجا تمرکز پیدا می‌کند و یا کجا مصرف می‌شوند لذا حق این است که درآمدها به سمت همان مدارس هدایت شوند و در خود همان مدرسه هزینه شوند.

طاعت‌نژاد مطرح کرد: خواهش می‌کنم این موارد را در نظر بگیرید که با ورود مسافران نوروزی به مدارس تجهیزات مدارس، دیواره‌ها آسیب می‌بینند و با توجه به اینکه چند روزی هم باید به استقبال پذیرش مسافران برویم خلل در امر آموزش ایجاد می‌شود که این‌ها پیامدها و پس لرزه‌های اسکان مسافران در مدارس است.  

این استاد دانشگاه تأکید کرد: خواهش من این است که قضیه اسکان امسال را با نگاه دیگری مدیریت کنید زیرا قبلاً داشتیم که عده‌ای متهم شده‌اند که درآمدها کجا رفته است و طوری باشد که امسال متهم پیدا نشود.

در حاشیه این جلسه سیدرضا حسینی‌نیک در خصوص ۱۳۴ مدرسه سنگی که باید بازسازی شوند گفت: تعداد ۸۷ مدرسه را بنیاد علوی، تعداد ۳۴ مدرسه را نوسازی مدارس، یک مدرسه را بانک رفاه، ۵ مدرسه را کمیته امداد تقبل کردند و تعداد ۷ مدرسه را هم با توجه به نزدیکی دو مدرسه باهم آن‌ها را یکی کردیم.

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار