در شورای اداری با رئیس عدلیه مطرح شد:
استمداد مسئولان استانی برای سدآبریز و قطار یاسوجاقلید
مسئولان استان کهگیلویه وبویراحمد در شورای اداری که با حضور رئیس عدلیه برگزار شد به احداث سد آبریز و قطار یاسوج اقلید اشاره کردند و خواهان برداشتن این موانع شدند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»سید علی احمد زاده استاندار کهگیلویه وبویراحمد در شورای اداری با حضور حجت الاسلام و المسلمین محسینی اژه ای رئیس قوه قضاییه گفت:استان کهگیلویه و بویراحمد یک درصد کشور و مساحت کشور را دارد ودر مواردی در محضر ریاست قوه قضاییه بیان شد استان کمتر برخوردار بوده که یک پله صعود کردیم و در قبل ما می گفتند استان محروم، استان ما صد در صد شیعه و دارای ۲۵ الی ۲۷ درصد تامین نفت کشور در گچساران حدود ۵۵۰ هزار بشکه نفت و شهرستان بهمئی همچنین نفت صادر می شود.
واکنش استاندار به سد آبریز و خرسان
وی ادامه دارد: از طرفی کلنگ زنی سایت گاز مختار و بهرهبرداری از منابع نفتی در دو شهرستان دیگر، دارای ۱۰ درصد آب کشور، ۱۱ میلیارد مکعب از استان خارج می شود که سد مارون که کل سد در استان و آبریز سد در خوزستان است و بهرهای از سد ندارد و با اینکه از ۵ رودخانه تامین می شود اما سهم آن از برداران ما در خوزستان است، سد کوثر با ۴۸۰ میلیون متر مکعب ذخیره سبب کشاورزی و شرب می شود، سد خرسان ۳ که از رودخانه کبگیان، دنا و حدود ۴۳ درصد از ما و ۵۷ درصد دیگر از استان چهار محال بختیاری است که برای این سد باید جمعیتی حدود ۸هزار نفر جا به جا شود و چون جمعیت زیادی باید جا به جا شود و تجمع جمعیتی در شهرها استان شود و سهم آب برای استان ما صفر است.
استاندار به احداث سد آبریز و کسب مجوزات زیست محیطی آن برای اراضی دیم در مجاورت سد اشاره کرد و ادامه داد: این سد و ادامه روال آن می تواند سبب کمک به کشاورزی و آبیاری مزارع شود.
احمدزاده تاکید کرد: ما برای آبیاری زمین های کشاورزی ما برای زمین های پایین دست و بالا دست در مقوله سدها سهم مناسبی نداریم، علاوه بر آن دارای ظرفیت های نفتی، و پالایشگاهی و مینی پالایشگاهی داریم و برای حوزه سدها نیازمند حمایت هستیم
وی گفت: در سفر اول ریاست جمهوری ۷ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد و در سفر دوم حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شد.
واکنش استانداربه افزایش شن و ماسه
احمدزاده به مشکلاتی در حوزه اجرا برای کنترل بی رویه قیمتها اشاره کرد و گفت: برای این موضوع جلساتی با تعزیرات و صمت قرار گرفت و از آنها تشکر می کنیم، یکی نگرانی ها در خصوص کارخانه های شن و ماسه است که دیوان حق دخالت را از ما گرفته و به دلیل موضوع قانونی نمی توانیم ورود کنیم، این چالش در مسکن، جاده سازی و... قیمت ها را بالا می برد و سبب نارضایتی می شود بنابراین تقاضا داریم سختگیری ها سازمان بازرسی که توسط مدیران نیاز به ریسک مدیریتی دارند، تجدید و انعطاف پذیر شود، برخی از وزارت خانه ها مجوز نیرو که ۳ هزار نیرو بود نتوانستیم استفاده کنیم و بنابراین خواستار انعطاف سازمان بازرسی هستیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: در برخی آرا به نفع افراد و پیمانکار صادر شده است و برخی اعتبارات که برای استان می آیند به نفع پیمانکاران میرود.
جابجایی زندان یاسوج در دستور کار
وی به مشکلات زندان یاسوج و نیاز جا به جایی و اعتبار اشاره کرد و گفت: برای مسکن قضات نیاز به تامین زمین اژ کشاورزان هستیم که در این راستا خواستار مساعدت هستیم.
در ادامه شورای اداری نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در دوران طاغوت ظلم ها و ستم هایی مختلفی قرار گرفت، گقت: این استان مورد بمباران هوایی قرار گرفت و وقتی امام راحل ندای آزادگی و مبارزه با طاغوت داد مردم ما به میدان آمدند.
آیت الله سید نصیر حسینی با بیان اینکه خدمات انقلاب اسلامی در کهگیلویه و بویراحمد و کشور در شرایط جنگ، تحریم، تهدید و مشکلات بی نظیر است افزود: استان ما با ظرفیت های مختلف آن نیاز خدمات بیشتر است و مردم این استان توقع دارند سهمی شایسته از آب و نفت و منابع داشته باشند، سد آبریز سدی وجود دارد که سالیان سال در انتظار پیشرفت است و ما از دولت ها نا امید شدیم و به دنبال این هست این مشکل را محضر مقام معظم رهبری ارائه دهیم.
وی با بیان اینکه یکی از روش های توسعه جاده است، ادامه داد: خط ریل را آهن اقلید- یاسوج میتواند سبب توسعه شود از سوی دیگر فرودگاه ما تنها در هفته پرواز دارد و مشکلی را حل نمیکند.
واکنش آیت الله حسینی به احداث نشدن قطار یاسوج به اقلید
آیت الله حسینی جدیت و مبارزه با مفاسد را از رویکرد های دستگاه قضا دانست و گفت: کارخانه قند و فعالیت آن نشان از تاثیر گذاری حضور دستگاه قضا برای رونق آن است و از طرفی همچنان کارخانه آرد باید رونق پیدا کند و دچار رکود نباشد و با باید با کم کاری ها و ترکفعل ها برخورد شود و این کار، صحیح نیست.
امام جمعه شهر یاسوج افزود: استان ما در حوزه علمیه ۵ حوزه برادر و ۴ حوزه خواهر داریم.
وی گفت: موضوع حجاب و عفاف روی آن توسط آن برنامه وجود دارد و توقع داریم قوه قضاییه در این موارد رصد صورت گیرد و برخورد شود از طرفی فضای مجازی دچار رها شدگی است و هر فرد هر طور طبق سلیقه خود شبهه افکنی می کند.
آیت الله حسینی ادامه داد: در مواردی قوه قضائیه ورود خوبی با فتنه انگیزی داشت و این موضوع یکی از رکن های اقتدار است، از طرفی سازمان بازرسی در موضوعات ورود و اثرگذاری خوبی دارد و هرچند برخی مشکلاتی وجود دارد، احداث دادسرا در مناطق تفریحی، افزایش تعداد قضات برای کاهش اطاله دادرسی از جمله موضوعات است
اژه ای نعمتی برای انقلاب است
همچنین نماینده کهگیلویه بزرگ گفت: در قوه قضاییه سابقه دارم، دادستان خوزستان و فارس بودم و بعد از وارد مجلس شدم و با روئسای مختلفی به صورت عملی و... کار کردم و شهادت میدهم آقای اژه ای از نعمت هایی بود که برای نظام اسلامی ارزانی داشتند و احساس می کنم قوه قضاییه از تحول خوبی برخوردار شده است و در هر جایی لازم شد وظیفه شرعی و قانونی خود را انجام داد و این روش در دستگاه قضا و استان ها ادامه دارد و دستگاه قضا استان از توان و اقتدار خوبی برخوردار است و تشکر می کنیم.
حجتالاسلام محمد موحد با اشاره به اینکه در یکی از استان های همجوار یک کهگیلویهای نمیتواند مشغول شود و نیروها در ساخت تشکیلات بوشهر نقش ایفا کردند اما در هنگام بهرهبرداری کردند، اما اعلام می شود باید بروید گفت: شما به عنوان ریاست قوه قضاییه بفرمایید این افراد باید به چه کسی و کجا متوسل شوند و به عنوان غیر بومی به زادگاه خود برگردند، سد آبریزی که همه فریاد زدند و می تواند ۳۵ هزار هکتارزمین را سیراب و حداقل ۳۰ هزار شغل ایجاد کند چرا نباید ازحقابه خود قانونی استفاده کنیم و بیان می شد گاومیش های خوزستان دچار قحطی می شوند آیا مردمی که رزمنده و شهید دادند باید با گاومیش ها مقایسه شوند؟ من به عنوان نماینده مردم بیشترین مشکل درخواست اشتغال است و با این وضع مردم بالاترین شرایط حضور را در انتخابات دارند، من دست شما را می بوسم و عاجزانه تقاضا دارم به این موضوعات ورود شود و هر کجا می رویم بیان می شود اگر سد آبریز ایجاد می شود گاومیش ها از بین می روند.
انتهای خبر/