رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/10/01 Saturday - 2024 21 December السبت ، 19 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-10-01 09:16 شماره خبر : 9387 https://sobhezagros.ir/short/VvpBa 0
مدیر جهاد کشاورزی بهمئی خبر داد:

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی گفت: گلخانه‌ای نیمه کاره بعد از هفت سال به مرحله تولید محصول رسید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ در سالهای اخیر ،مکررا مقام معظم رهبری بر نقش تولید در کشور تاکید فراوان داشته و هر سال نیز با نام‌گذاری کلید واژه تولید بر نقش مهم و حیاتی تولید در اقتصاد کشور،مسولان را در طی حرکت در این راهبرد راهنمایی و ارشاد فرمودند.یکی از پروژهای تولیدی در کشور احداث مجتمع گلخانه‌ای غدیر در شهرستان بهمئی استان کهگیلویه و بویراحمد بود.

در شهرک گلخانه‌های غدیر لیکک 20 گلخانه وجود دارد که از  ۹ گلخانه فلفل دلمه‌ای رنگی صادراتی برداشت می‌شود و در بقیه گلخانه‌ها سبزی، صیفی ‌جات و قارچ بدست می‌آید.

یکی از پروژهای احداث گلخانه ی سبزی و صیفی واقع در مجتمع گلخانه ای غدیر شهرستان بهمئی بدلیل مواجه شدن با افزایش بی سابقه ی قیمت دلار و بالا رفتن چند برابری قیمتها و از طرفی عدم تامین اعتبار جهت کسری اعتبار ناشی از افزایش قیمتها و عدم پرداخت بخشی از تسهیلات توسط بانک به دلایل غیر منطقی و بی توجهی مطلق مسئولین وقت تعطیل شده بود که اینک بعد از گذشت 7 سال احیا و به مرحله تولید محصول رسید.

 

در همین راستا مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی با اعلام این خبر گفت: یک واحد تولیدی گلخانه‌ای بعد از 7 سال نیمه‌کاره بودن دوباره احیا شد.

اکبر زکی‌نژاد افزود: این طرح با سطح 3هزار مترمربع و باهدف تولید فلفل دلمه‌ای  در سال 1397 بعد از واگذاری زمین کلنگ زنی شده بود و در همان ابتدا توسط سرمایه‌گذار شروع به احداث شد.

وی میزان تسهیلات مصوب برای پروژه فوق را 12 میلیارد ریال دانست و افزود: میزان تسهیلات مصوب شده برای این طرح 12 میلیارد ریال (معادل یک میلیارد و 200 میلیون تومان) بود که در سال‌های 1397 و 1398 فقط دو میلیارد و 500 میلیون ریال (معادل 250 میلیون تومان) آن اختصاص داده شد.

زکی‌نژاد با اشاره به اینکه مابقی آن در سال ۱۴۰۰ واریزشده است، گفت: مابقی تسهیلات در سال 1400 واریز شد اما به دلیل افزایش تورم و نوسانات زیاد در قیمت تجهیزات موردنیاز و در پایان سال سررسید اقساط روند احداث آن به مدت دو سال متوقف شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهمئی با اشاره به سفر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال 1402 به بهمئی گفت: در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس سازمان در محل طرح ضمن بازدید و بررسی مشکلات سرمایه‌گذار و نیازمندی این واحد تولیدی با اعطای تسهیلات ده میلیارد ریالی و تسهیل در بازپرداخت اقساط قبل روند احداث از سر گرفته‌شده است.

وی تصریح کرد: این طرح فلفل دلمه‌ای صادراتی در تابستان ۱۴۰۳ به بهره‌برداری کامل رسید.

زکی‌نژاد بیان داشت: این طرح با سطح 3 هزار مترمربع در پاییز 1403 اولین محصول خود را که فلفل دلمه‌ای صادراتی هست را کشت و در حال حاضر در مرحله برداشت محصول خود است.

مدیر جهاد کشاورزی بهمئی ابراز امیدواری کرد: پیش‌بینی می‌شود بین 30 تا 40 تن فلفل دلمه‌ای باکیفیت بالا از این طرح تولید و جهت صادرات به کشورهای اروپایی به استان اصفهان حمل شود.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار