رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-06-06 10:13 شماره خبر : 6790
در آستانه کنگره‌ ملی ۲ هزار شهید کهگیلویه‌وبویراحمد؛

مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح از برگزاری اجلاسیه شهدای جهادگر استان کهگیلویه و بویراحمد و افتتاح چندین طرح عمرانی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»سرهنگ پاسدار حسن رضایی با اعلام این خبر،گفت: در راستای استقبال از دومین کنگره ملی ۲ هزار شهید استان، اجلاسیه شهدای جهادگر استان ساعت 8 صبح روز شنبه ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۳ با حضور مسئولان کشوری ، استانی و خانواده های معظم شهدای جهادگر در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار می‌شود.

 وی افزود: همزمان با برگزاری این مراسم نیز چند طرح عمرانی ( آبرسانی و آسفالت) در مناطق مختلف استان افتتاح خواهد شد.

 مسئول بسیج سازندگی سپاه فتح بیان داشت: طرح آبرسانی به روستای گنجه ای کهنه، افتتاح شبکه آبرسانی داخلی روستاهای فیروزآباد شهرستان بویراحمد و سرآبیز شهرستان باشت و همچنین روستاهای حومه شهر یاسوج از مهمترین طرح های افتتاحی است که به صورت همزمان به بهره برداری خواهند رسید.

 رضایی افتتاح طرح آسفالت جاده بین مزارع لگین راک از توابع شهرستان کهگیلویه را نیز از مهمترین طرح های افتتاحی در حوزه عمرانی (آسفالت ) به طول 2800 متر عنوان کرد.

وی برپایی نمایشگاه دستاوردهای جهادگران را در عرصه های اقتصاد مقاومتی ، فنی و محرومیت زدایی را از دیگر برنامه های پیش بینی شده در این اجلاسیه برشمرد و افزود: این نمایشگاه به منظور آشنایی با دستاوردهای جهادگران با ظرفیت 20 غرفه در ورودی سالن حکیم جرجانی برپا و در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

 

انتهای خبر

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار