
مدیر عامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد در واکنش به مطالبات مردمی در خصوص برخی مشکلات در آب روستای گِردوه از توابع بخش کبیگان بویراحمد گفت: آب روستای گردوه مورد برررسی قرار میگیرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»آب آشامیدنی سالم و تامین آن یکی از مهمترین نیازهای مردم در مناطق روستایی استان کهگیلویه و بویراحمد است تا با رفع کمبودها و مشکلات احتمالی اهلی روستاها بتوانند با خیالی آسوده از نعمت آب برخوردار باشند.
توسعه آبرسانی کهگیلویه و بویراحمد در انقلاب اسلامی
روند توسعه و برخورداری آب در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد بعد از انقلاب اسلامی شتاب بیشتری گرفت بهگونهای که بر اساس آمار منتشر شده، از مجموع ۱ هزار و ۶۴۳ روستا در قبل از انقلاب اسلامی تنها یاسوج، دهدشت و دوگنبدان از آب آشامیدنی برخوردار بود که بعد از انقلاب اسلامی از مجموع ۱ هزار و ۶۴۳ روستا حدود ۱ هزار و ۱٠٠ روستا تحت پوشش تأسیسات آبرسانی قرار گرفت.
16 شهر کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش کامل تأسیسات آبرسانی
از طرفی 16 شهر استان کهگیلویه و بویراحمد از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز بصورت کامل تحت پوشش تأسیسات آبرسانی قرارگرفته و برای آبرسانی به این شهرها ۶۹ حلقه چاه، ۱۰ دهنه چشمه، ۳ هزار کیلومتر اجرای خط انتقال، ۱۵ هزار و 80 کیلومتر شبکه توزیع آب آشامیدنی، احداث ۴۸ باب مخزن ذخیره آب با حجم ۱۱۶ هزار و ۳۰۰ مترمکعب عملیاتی شده است.
در این آمارها ذکر شده است که 99 درصد جمعیت شهری استان تحت پوشش خدمات آبرسانی هستند و شاخص بهره مندی روستاهای استان از نعمت آب شرب بهداشتی و پایدار تا کنون معادل ۷۵.۱ درصد است.
در کنار تلاشهای صورت گرفته و توسعه زیرساختها برای رفاه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد همچنان روستاهایی هستند که مشکلاتی در حوزه آب و بهداشت آن دارند که تلاش و بررسی متولیان مربوطه میتواند این مشکلات را برطرف و سبب رضایتمندی مردم شود.
روستاییان گِردوه خواستار بررسی وضعیت آب آشامیدنی
در همین رابطه روستاییان گِردوه از توابع بخش کبگیان در شهرستان بویراحمد از مشکلات آب در محل زندگی خود گلایههایی داشته و اظهار کردند: آب روستا از لحاظ بهداشتی و سالم بودن نیاز به توجه دارد تا درصورت آلودگی و مشکلات آن بتوان با اقدامات صورت گرفته در جهت رفع هر گونه آلودگی تلاش کرد.
روستاییان گِردوه با تاکید بر اینکه آب و فاضلاب استان بهعنوان متولی مربوطه وضعیت آب این روستا را بررسی کند، ادامه دادند: در منطقه تعداد افرادی وجود دارد که مشکلات و بیماریهای در حوزه سرطان دارند و آب آلوده میتواند سبب تشدید بیماری و ایجاد خطر برای آنها شود.
مدیر عامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: سیستم آب توسط نیروهای آزمایشگاه ما رصد میشود؛ زیرا سلامت آب و حساسیتهای مردمی دراینرابطه سبب شده است تا با نظارت بیشتری بر روی بهداشت آب اقدام داشته باشیم.
امید صالحی با بیان اینکه روستاها آبدار دارند و آنها بر روی بهداشت و سلامت آب نظارت میکنند گفت: برای مشکلات آب در این روستا باید مستنداتی ارائه شود هرچند تا اکنون مرکز بهداشت در خصوص مشکلات آب موضوعی مطرح نکرده است.
وی با بیان اینکه طی روزهای آینده موضوع مطرح شده مبنی بر مشکلات آب روستای گردوه را برای بررسی به مأموران بهداشت، اعلام میکنیم گفت: آب روستاها بهصورت مدام مورد نظارت و بررسی قرار میگیرد تا مشکلی مشاهده نشود.
صالحی تاکید کرد: ۵۸ دستگاه کلر زنی وارد مدار بهرهبرداری شده است تا با عملیات کلرزنی آب استاندارد، بهداشتی و سالم وارد مدار کند و مصرف کنندگان از آب سالم و بهداشتی بهرهمند شوند.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- مادر شهید «کامل زارعی» به فرزند شهیدش پیوست
- همدلی مردم، قلب تپنده موکبهای اربعین
- پشت درهای بسته؛ نان مردم محرمانه شد!
- سرویس مدارس در کهگیلویهوبویراحمد به شهرداریها واگذار شد
- جانشین فرماندهی انتظامی کهگیلویهوبویراحمد منصوب شد
- واکنش سریع مسئولان برق به گزارش صبح زاگرس
- سرنوشت تلخ پروژه عریضسازی محور ساحلی یاسوج
- عزت مسلمین، در خونِ پایمالنشدهی محرم جاریست
- نوزادان در خطر، والدین در انتظار تدبیر
- داور سرشناس رئیس دپارتمان داوری کهگیلویهوبویراحمد شد
- مشاهده بیشتر