رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1403/11/16 Tuesday - 2025 04 February الثلاثاء ، 5 شعبان ، 1446
ساعت
مطالبات کارگران سد چم‌شیر گچساران؛

بیش از ۱۵۰ کارگر سد چم‌شیر گچساران (شرکت سابیر) در محوطه کارگاهی این طرح تجمع کرده و مهمترین دلیل اعتراض شان را بی‌توجهی مسئولان در پرداخت مطالباتشان عنوان می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» صبح امروز کارگران سد چم‌شیر شهرستان گچساران (شرکت سابیر) در یک تجمع اعتراضی به پرداخت نشدن ۵ ماه حقوق معوقه خود اعتراض کردند، این کارگران معترض که معوقات حقوقی خود را مطالبه داشتند، خواستار احقاق حق و همچنین پیگیری مطالبه خود از سوی مسئولان این شرکت شدند.

کارگران می‌گویند که تنها خواسته ما از مسئولان این است که با توجه به مشکلات معیشتی و افزایش هزینه‌های جاری، تمام تلاش خود را انجام دهند تا زمینه‌ پرداخت معوقات کارگران بعد از گذشت چندین ماه هرچه زودتر فراهم شود.

به گفته برخی از کارگران سد چم‌شیر، آنان ۵ ماه حقوق دریافت نکرده‌اند و با هدف دریافت مطالبات خود در حال حاضر فعالیت در کارگاه این سد بزرگ را تعطیل کرده‌اند، کارگران سد چم‌شیر گچساران از تأخیر در پرداخت مطالبات خود بسیار گله‌مند هستند و از مسئولان می‌خواهند نسبت به پرداخت حقوق و معوقات آنان اقدامات جدی صورت گیرد.

این کارگران می‌گویند دلیل اعتراض ما بی‌توجهی مسئولان به پرداخت مطالباتمان است، متأسفانه چندین ماه است که هیچ حقوقی دریافت نکرده‌ایم؟! و این در حالی است که پاسخگویی مسئولین و پرهیز از وعده‌های بدون عمل و همچنین پرداخت شدن به‌موقع حقوق از دیگر مطالبات کارگران عنوان‌شده است.

یکی از کارگران سد می‌افزاید: فرزندان برخی از کارگران مریض هستند و پولی هم ندارند که فرزندان خود را درمان کنند، متأسفانه بااین‌همه درد و رنجی که می‌کشیم مسئولان این دم عیدی با دادن وعده‌های سر خرمن، دیگر نمک برزخم کارگران نپاشند و هرچه زودتر هم مطالبات کارگران را پرداخت کنند.

حدود ۱۶۰ کارگر در سد چم‌شیر گچساران (شرکت سابیر) مشغول به فعالیت هستند.

گفتنی است سد و نیروگاه چم‌شیر در ۲۵ کیلومتری جنوب شرقی گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد از آن به‌عنوان پنجمین سد بزرگ کشورمان نام‌برده می‌شود، اگرچه ۲۸ سال پس از آغاز مطالعات، مرحله نخست سد و نیروگاه چم‌شیر با حضور رئیس‌جمهور شهید و هیأت دولت در تیرماه سال ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.

بر این اساس حق پاسخگویی برای مسئولین سد و نیروگاه چم‌شیر گچساران جهت شفاف‌سازی و تنویر افکار عمومی در راستای صیانت از حقوق کارگران محفوظ است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار