
از مهمترین مطالبات مردمی از سوی جوانان در استان کهگیلویه و بویراحمد، رفع نواقصات مجموعه اختصاصی دو و میدانی، مجموعه فرهنگی ورزشی شهدای دولتآباد است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی قریب بر ۳۰۰ هزار نفر یکی از استانهای محروم در اکثر زمینههای فرهنگی، اقتصادی، ورزشی و... است، یکی از مهمترین زمینههایی که ضعف و نقض آن بیش از همه به چشم میخورد ضعف در زیرساختها و اماکن ورزشی برای جوانان و نوجوانان است.
سال ۱۳۸۵ در سفر اول هیئت دولت وقت، نبود مجموعه ورزشی مجهز و مناسب از جمله زمین چمن، دوو میدانی و... در شهر پرجمعیت یاسوج مسئولان را بر آن داشت تا دستور احداث ورزشگاه ۱۵ هزاری نفری یاسوج را در دستور کار خود قرار دهند. این ورزشگاه در زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع آغاز و طی پروژهای فرسایشی در سال ۱۳۹۴ بهبهرهبرداری رسید.
بعد از گذشت مدتهای طولانی از یکی از پروژههای زخمی، نیمهکاره و فرسایشی بجا مانده از دوران ریاستجمهوری در دولتهای یازدهم و دوازدهم سرانجام با روی کار آمدن دولت سیزدهم این پروژه بار دیگر در دست اقدام قرار گرفت، ولی با به پایان رسیدن این دولت و شهادت رئیسجمهور سرنوشت آن بار دیگر به دست فراموشی سپرده شد.
بر اساس آخرین بررسیها این ورزشگاه هماکنون نیز بعد از گذشت بیشاز یک دهه از دستور ساخت، احداث و بهرهبرداری بهعلت برخی کم و کاستیها هنوز قابل استفاده نبوده و دیگر مجموعههای ورزشی آن از جمله ورزشگاه دو و میدانی نیز در حالت تاسفبار و دور از شانی به سر میبرد.
اخبار نواقصات و گلایه جوانان از این ورزشگاه بالاخص مجموعه اختصاصی دو و میدانی آن خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» را بر آن داشت تا از نزدیک آنرا دیده و به شرح چگونگی و شنیدن نظرات ورزشکاران بپردازد.
طبق مشاهدات میدانی خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» این ورزشگاه با بیشاز ۱۳۰ نقص در حال ارائه خدمات ناقص به ورزشکاران است، این ورزشگاه دارای ۱۰ خط ویژه دو و میدانی بوده که عملا امکان استفاده از آن برای متقاضیان وجود ندارد.
از بزرگترین معایب آن میتوان به زمینخاکی آن اشاره نمود، مسیری که به واسطه خاکی بودن آن پر از چاله چوله و گل و لای است و عملا امکان دویدن در این مسیر را غیرممکن میکند، موزائیکها و قسمت بتنی این مسیر که براثر فرسایش از بینرفته و غیرقابل استفاده هستند و ...
حال سئوال اینجاست که آیا بعد از گذشت چند دهه از ساخت، احداث و بهرهبرداری از این مکان هنوز موعد استفاده جوانان و نوجوانان یاسوجی از آن فرا نرسیدهاست؟! و سئوال دیگر اینکه با این همه نواقصات استفاده از این مکان برای امتقاضیان چگونه امکانپذیر است؟!
این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرفکردن آنان را رسالت خود میداند؛ از اینرو اقدام به رسانهای کردن مشکلات و معضلات شهروندان میکند.
خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» بین ورزشکاران و افراد حاضر در ورزشگاه رفت تا نظرات، پیشنهادات و انتقادات آنان در اینباره را بشنود.
شموسی از ورزشکاران حاضر در این ورزشگاه گفت: وضع مشخص است این ورزشگاه حال و روز خوبی ندارد و این چیزی نیست که به گوش مسئولان نرسیده باشد، چندین دهه است که وضع همین است و همیشه مردم نارضایتیهای خود در اینباره را به سمع و نظر مسئولان رسانیدهاند ولی نتیجه چه شد؟!
وی با ناراحتی افزود: سلامتی همه مردم بسته به میزان ورزش روزانهشان است، در یاسوج مکانی برای پیادهروی و انجام ورزشهای روزلنه نداریم و هر روز بیشاز پیش شاهد وجود انواع امراض در پیر و جوان این شهر هستیم.
تولایی گفت: به زمین خاکی و زمین بتنی فرسوده این محل نگاه کنید قضاوت با شما حتی پیادهروی در این مکان امکانپذیر نیست چه برسد به دویدن با سرعت کند و تند و یا تمرینهای روزانه و میدانی ورزشکاران، شما بگویید این جوانان برای گذراندن اوقات فراغت و انجام تمارین ورزشی خود باید به کجا مراجعه کنند؟!
وی با ناراحتی گفت: این محل تنها نام ورزشگاه را یدک میکشد و استفاده عملی و فیزیکی از آن محال است، یک پارک سرپوشیده خدماتش از این ورزشگاه به مراتب بیشتر است.
ستوده گفت: عصر ها برای دویدن به این مکان مراجعه میکنم، کمر درد و پادرد دارم و باید روزانه پیادهروی داشته باشم، به این ورزشگاه مراجعه کردم تا با خیال آسوده بتوانم پیادهروی کنم و بدوم ولی وضعیت خیلی نامناسب است.
وی با نگرانی گفت: چالهچولههای زمین خاکی دو را نگاه کنید این میتواند سبب آسیبرساندن به سلامتی و بدن ورزشکاران و حتی ما مردم عادی باشد، ولی چاره چیست این وضعیت مربوط به چندین سال است و کسی در این امر پاسخگو نیست.
تصاویر تکمیلی را در زیر ببینید؛
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- تشکیل 4 کارگروه برای عید غدیر در باشت
- نشست شورای فرهنگ عمومی با محوریت اوقات فراغت
- راهاندازی پایانه مسافربری در شهرستان باشت
- هندوانه کشاورزان کهگیلویه درحال خراب شدن است
- واکنش استاندار کهگیلویهوبویراحمد به کُندی پروژههای آموزشی
- فتح خرمشهر؛ حماسهای که وحدت آفرید
- تنگ سرخ؛ الگویی برای توسعهٔ متوازن منطقهای
- آبشار یاسوج؛قربانی نرخهای نجومی؟!
- نقش محوری بانوان در نهادینهکردن فرهنگ صرفهجویی
- واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به سرمایهگذاران خصوصی
- فیلمسازان در فیلمهای دفاع مقدس قهرمان پروری کنند
- دیدار مسئولان با خانوادههای شهدای خطهٔ بهمئی
- گلزار مطهر شهدای سیسخت گلباران شد
- جمهوری اسلامی، نماد وحدت دین و سیاست
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار روز یاسوج؛ هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خون است که خرمشهر رو آزاد کرد
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- ساخت نخستین رادار فرودگاهی تمام ایرانی
- مشاهده بیشتر