رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
سه‌شنبه 1404/04/24 Tuesday - 2025 15 July الثلاثاء ، 20 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-24 12:07 شماره خبر : 14442
در نشست خبری مطرح شد؛

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: هم اکنون ۱۰۸ هزار و ۹۶۹ نفر از خدمات سازمان استفاده می‌کنند که ۵۳ هزار و ۵۱۹ نفر مستمری بگیر ماهیانه بوده و ۲۶ هزار و ۷۶۹ نفر نیز معلولان تحت پوشش هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» نشست خبری مدیرکل و معاونین بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با اصحاب رسانه روز سه‌شنبه مورخ ۲۴ تیر سال ۱۴۰۴ در سالن کنفرانس ساختمان بهزیستی استان برگزار شد.

سید مهران کشاورز در ابتدای این نشست خبری که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، با بیان اینکه هفته بهزیستی از ۲۵ تا ۳۱ تیرماه با شعار «با هم برای بهزیستی، بهتر زیستن» و با رویکرد «مشارکت امروز، توانمندسازی فردا» برگزار می‌شود، از حضور اصحاب رسانه تقدیر و تشکر کرد و با اشاره به تاریخچه تشکیل سازمان بهزیستی گفت: سازمان بهزیستی در سال ۱۳۵۹ با تلاش شهید فیاض‌بخش و تصویب مجلس شورای اسلامی تأسیس شد که در ابتدا با ۷ فعالیت شروع به کار کرد و امروز با ۵۴ خدمت مصوب و حدود ۱۷۰ فعالیت و ریزفعالیت به جامعه هدف خدمت‌رسانی می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به آمار مددجویان تحت پوشش اشاره و ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۸ هزار و ۹۶۹ نفر از خدمات مستمر و غیرمستمر سازمان بهزیستی در استان استفاده می‌کنند که از این تعداد ۵۳ هزار و ۵۱۹ نفر مستمری ماهیانه دریافت می‌کنند و ۲۶ هزار و ۷۶۹ نفر نیز معلولین شناسایی شده‌ای هستند که از خدمات ما بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه‌وبویراحمد در ادامه با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته، تصریح کرد: امسال شاهد رشد چشمگیر اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای بودیم که در مجموع ۹۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار استانی، ابلاغی و مسئولیت اجتماعی وزارت نفت به بهزیستی استان اختصاص یافته است.

کشاورز در تشریح پروژه‌های در دست اجرا، به موارد متعددی اشاره و خاطرنشان کرد: تکمیل ساختمان اورژانس اجتماعی دیشموک در شهرستان کهگیلویه، کلنگ‌زنی ساختمان جدید بهزیستی گچساران در سه طبقه با ۱۸۰۰ متر زیربنا، تکمیل ساختمان جدید اداره بهزیستی کهگیلویه، بازسازی مرکز اورژانس اجتماعی و خانه تلاش شهرستان بویراحمد، و تکمیل پروژه ساختمان توانبخشی شهرستان لنده که ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح خدمات سازمان در سه حوزه «پیشگیری، درمان و توانمندسازی» پرداخت و در هر بخش به تفصیل به برنامه‌ها و اقدامات انجام شده اشاره و ابراز داشت: در حوزه پیشگیری برنامه‌های آموزشی مختلفی اجرا می‌شود. این برنامه‌ها شامل پیشگیری از اعتیاد می‌شود. آسیب‌های اجتماعی و معلولیت‌ها نیز پوشش داده می‌شوند. طرح‌هایی مانند «کارزار رسانه‌ای» اجرا شده است.

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه‌وبویراحمد در ادامه به برنامه‌های این سازمان در حوزه درمان اشاره و بیان کرد: ۱۷ مرکز درمان اعتیاد در استان فعال است. مرکز جدیدی برای توانمندسازی معتادین ایجاد شده. این مرکز به بهبودیافتگان پس از ترخیص کمک می‌کند. همکاری با فنی‌حرفه‌ای برای آموزش مهارت‌ها انجام می‌شود.

کشاورز در ادامه با اشاره به برنامه‌های حوزه توانمندسازی سازمان بهزیستی کهگیلویه‌وبویراحمد عنوان کرد: تسهیلات اشتغال‌زایی به مددجویان پرداخت شده است. مبلغ ۱۵۰ میلیارد تومان به ۱۳۰۰ نفر اختصاص یافت. برای مسکن نیز ۶۸ میلیارد تومان هزینه شده است. هر مددجو ۲۰۰ میلیون تومان دریافت کرده است.

برنامه‌های هفته بهزیستی

وی در خصوص برنامه‌های هفته بهزیستی بیات کرد: تجلیل از ورزشکاران معلول در اولویت است که از «اسماعیل دژ» به دلیل اقدام ضدصهیونیستی تقدیر می‌شود. غبارروبی گلزار شهدا انجام می‌گیرد. نشست با خیرین و شرکای اجتماعی برگزار می‌شود.

برنامه‌های فرهنگی

مدیرکل بهزیستی کهگیلویه‌وبویراحمد اضافه کرد: دیدار با همکاران بازنشسته برنامه‌ریزی شده است. سخنرانی پیش از نماز جمعه انجام می‌شود. بازی‌های بومی و محلی برگزار می‌گردد. نمایشگاه صنایع دستی نیز برپا خواهد شد.

افتتاح پروژه‌ها

کشاورز در ادامه اظهار داشت: مسکن مددجویان در یاسوج افتتاح می‌شود. طرح‌های اشتغال‌زایی رونمایی خواهند شد. دوره آموزشی برای تیم‌های محب برگزار می‌گردد. دیدار با فرزندان شهدا انجام می‌گیرد.

وی در پایان به برنامه‌های دیگر هفته بهزیستی اشاره و افزود: رژه موتوری اورژانس اجتماعی اجرا می‌شود. دیدار با علما برنامه‌ریزی شده است. نشست با همیاران سلامت اجتماعی برگزار می‌شود. اهدای خون توسط کارکنان انجام می‌گیرد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!