رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-08-05 20:24 شماره خبر : 8149
در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری صورت گرفت:

مدیر جمعیت هلال‌احمر شهرستان بهمئی از استقرار مراکز و ایستگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای مردم مظلوم غزه، لبنان و یمن در این شهرستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»؛ در لبیک به ندای مقام معظم رهبری مبنی بر کمک و حمایت از مردم مظلوم فلسطین و لبنان، جمعیت هلال‌احمر شهرستان بهمئی پویش مردمی «ایران همدل» را به‌منظور جمع‌آوری مشارکت‌های نقدی هم‌وطنان عزیز برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و لبنان آغاز کرد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان بهمئی اظهار کرد: ایستگاه ثابت و سیار این سازمان مردم‌نهاد جهت جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی برای مردم مظلوم لبنان، غزه و یمن در خانه‌های هلال، ایستگاه‌های فعال در مصلاها، هیئت‌های مذهبی، مساجد و همچنین میدان‌ها پرتردد شهرلیکک مستقرشده است.

مسلم دردار نژاد اضافه کرد: مردم نوع‌دوست، خیرین و نیکوکاران شهرستان بهمئی می‌تواند جهت شرکت در این کار خداپسندانه در قالب طرح «به‌وقت همدلی» می‌توانند جهت کمک به مردم مظلوم لبنان و غزه با مراجعه ایستگاه‌های ثابت و سیار هلال‌احمر در سطح شهر و یا از طریق کد #۱۱۲* اقدام نمایند.

وی ادامه داد: مردم نیکوکار شهرستان بهمئی می‌توانند کمک‌های غیرنقدی خود را به پایگاه ثابت جمعیت هلال‌احمر شهرستان بهمئی واقع در مجتمع اداری این شهرستان تحویل دهند.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار