رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
جمعه 1404/03/02 Friday - 2025 23 May الجمعة ، 25 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-03-02 13:53 شماره خبر : 13085
بازی با آینده مردم پایتخت طبیعت ایران؛

پروژه احداث مجتمع تجاری، رفاهی تامین‌اجتماعی شهر یاسوج بیش‌از یک‌دهه در دستور کار مسئولان در دوره‌های مختلف قرار گرفته است، پروژه نیمه‌کاره‌ای که مشمول زمان شده‌ و مسئولان از آن مغفول مانده‌‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌های جدید توسط مسئولان در استان کهگیلویه و بویراحمد در حالی در دست اقدام و اتمام است که مسئولان هنوز از برخی‌ پروژه‌های نیمه‌کاره که مشمول زمان شده‌اند مغفول مانده‌اند.

پروژه احداث مجتمع تجاری، رفاهی تامین‌اجتماعی شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بیش‌از یک‌دهه تاکنون در دستور کار مسئولان در دوره‌های مختلف قرار گرفته است.

معضل زمین‌ راکد تأمین اجتماعی دریاسوج؛ کی پاسخگو خواهد بود؟

بیش‌از ۹ سال است که دیواره‌های نارنجی رنگ مربوط به پروژه احداث مجتمع تجاری رفاهی خیابان فردوسی به مساحت قریب به ۲ هزار متر مربع که تا مرحله گودبرداری هم رسیده بود همانند آیینه‌ی دقی پیش‌روی شهروندان یاسوجی و عابران خیابان فردوسی در مرکز این شهر است.

پروژه احداث این مجتمع تجاری رفاهی ابتدا به سازمان‌ اقتصادی کوثر واگذار شد ولی بنا به دلایل و مشکلاتی احداث آن به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد، در واقع این زمین گودبرداری شده و این دیواره‌های فلزی یادگاری از سازمان تامین‌اجتماعی در دهه ۹۰ در شهر یاسوج است.

قرار بود این پروژه در قالب چهارطبقه شامل پارکینگ طبقاتی، واحدهای تجاری، رستوران، قهوه‌خانه سنتی، پارک‌بازی کودک، فضاهای فرهنگی ورزشی و خدماتی در دست احداث قرار گیرد، علاوه بر آن با احداث و بهره‌برداری از این پروژه قرار بود تا بخش زیادی از گره‌های ترافیکی در شهر نیز مرتفع شود.

غفلتی که به بحران تبدیل شد!

اکنون بعداز گذشت یک‌دهه نه‌تنها گرهی از مشکلاتی که سبب عدم‌اجراسازی این پروژه می‌شد باز نشد بلکه مشکلات دیگری اعم‌از؛ مشکلات اجتماعی و امنیتی گریبان‌گیر این پروژه شده و گره مشکلات آن کورتر شده است.

در شرایطی که نرخ رشد جمعیت در کشور با چالش‌های اساسی روبه‌رو بود، دولت سیزدهم طرح جوانی جمعیت را به‌عنوان یک سیاست تشویقی جهت افزایش نرخ باروری و مقابله با کاهش جمعیت و بسته‌شدن پنجره جمعیتی کشور طراحی و معرفی کرد، سیاستی که پاسخی بر چالش‌های جمعیتی در استان و سطح کلان‌تر در کشور محسوب شد.

پرداخت وام فرزندآوری، مسکن‌مهر، اهدای زمین و... از جمله موارد تشویقی جهت فرزندآوری خانوارها و گام ابتدایی اجرایی سیاست‌های دولت واگذاری زمین به خانوارهای مشمول در استان بود، این اقدام در استان به مرحله عملیاتی رسید لذا از همان ابتدا اجرایی‌شدن این طرح هماهنگی گسترده بین دستگاه‌های اجرایی را می‌طلبید، چندی بعد با تمام هماهنگی‌های صورت گرفته بین دستگاهی در استان طرح جوانی جمعیت و مسکن‌مهر با کمبود زمین مواجهه و عملا به در بسته خورد.

پروژه‌های نیمه‌کاره و مغفول زیادی با عمری بیش‌از یک‌دهه در استان کهگیلیویه و بویراحمد بالاخص شهر یاسوج وجود دارد، مسئولان می‌توانند با تغییر کاربری زمین‌های مربوطه گره دیگری از مشکلات و دغدغه‌های مردم را در استان حل نمایند.

دست‌های پنهان در بلاتکلیفی زمین‌های تأمین اجتماعی

این پایگاه خبری پیگیری معضلات و مشکلات شهری و مردمی و انعکاس آن به مسئولان جهت برطرف‌کردن آنان را رسالت خود می‌داند؛ از این‌رو اقدام به رسانه‌ای کردن مشکلات و معضلات شهروندان می‌کند.

خبرنگار میدانی پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» میان مردم رفت تا پیشنهادات و انتقادات آنان در این خصوص را بشنود.

سجاد طهمورثی شهروند یاسوجی ساکن امامت گفت: بیش‌از ده‌سال است که وعده ساخت این مجتمع تجاری رفاهی را داده‌اند در این ده‌سال نیز چندین مسئول عوض شده است، اگر توان اجرایی این پروژه را ندارند چرا آن‌را تغییر کاربری نداده و در جهت دیگری از آن استفاده نمی‌شود.

سید معصومه اندیشه با ابراز ناراحتی گفت: در دولت سیزدهم قرار بود با سیاست‌های تشویقی جهت فرزندآوری به خانواده‌های مشمول زمین و مسکن‌مهر اهدا شود، در این بین ما از خانواده‌های مشمول هستیم و برای مسکن‌مهر و اهدای زمین نیز ثبت‌نام کرده‌ایم.

وی با ناراحتی افزود: بارها به مسئولان در این زمینه مراجعه و مطالبه نمودیم و هر بار مشکل جدیدی را بیان و از ما می‌خواهند که در این شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی صبر داشته باشی، یکی‌از مشکلاتی که مسئولان به آن اشاره داشتند کمبود زمین بود.

رسول اکرم‌فر با ابراز ناراحتی گفت: بیش‌از ده‌سال است که این دیواره فلزی مثل آیینه دق آن‌هم در مرکز شهر یاسوج درست پیش‌روی عابران قرار گرفته است، سرانجام این پروژه بعداز گذشت ده‌سال به کجا کشیده شد؟ اگر برای اجراسازی مابقی پروژه به مشکل خورده‌اند چرا این رمین را در اختیار سازمان دیگری قرار نمی‌دهند تا پروژه دیگری احداث شود.

وی افزود: مسئولان به فکر مردم نیستند این پروژه و مابقی پروژه‌های نیمه‌کاره این شهر حتی اگر دو دهه دیگر اینجا خاک بخورند و فرسوده شوند و از بین بروند باز هم مسئولان کاری انجام نمی‌دهند و علت آن بی‌مسئولیتی و مهم نبودن دغدغه‌های مردم برای مسئولان است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار