رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/05/11 Saturday - 2025 02 August السبت ، 8 صفر ، 1447
ساعت
1404-05-10 10:58 شماره خبر : 14878
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران:

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران از مهار آتش‌سوزی گسترده در ارتفاعات کوه دیل پس از ۱۸ ساعت تلاش بی‌وقفه نیروهای محیط زیست، امدادی و مردمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» محمدامین حسینی صبح در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: این آتش‌سوزی حوالی ساعت ۱۱:۳۰ روز پنجشنبه ۹ مرداد در منطقه تنگ کور از توابع ارتفاعات کوه دیل آغاز شد و نیروهای مهار از ساعت ۱۳ همان روز، در گرمای طاقت‌فرسا و شرایط سخت، عملیات مقابله با حریق را آغاز کردند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران با اشاره به تلاش مستمر نیروها گفت: با وجود دشواری‌های فراوان، آتش‌سوزی سرانجام ساعت ۴ بامداد امروز مهار شد و هم‌اکنون پایش مستمر منطقه ادامه دارد و امشب نیز یک تیم ۱۰ نفره در منطقه مستقر خواهد بود تا از احتمال شعله‌ور شدن مجدد آتش جلوگیری شود.

وی افزود: در عملیات مهار این حریق، بیش از ۵۰ نفر از نیروهای اداره‌های محیط زیست گچساران و باشت، اعضای گروه‌های دوستدار طبیعت، شورای حل اختلاف، تیم واکنش سریع کوهنوردی گچساران و مردم محلی مشارکت داشتند.

او همچنین به شرایط دشوار منطقه اشاره کرد و گفت: گستردگی آتش‌سوزی، ارتفاع ۱۸۰۰ متری محل وقوع حادثه، وزش باد شدید و صعب‌العبور بودن منطقه، عملیات مهار را با دشواری‌های بسیاری همراه کرده بود. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!