رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-04-04 19:43 شماره خبر : 5276
در آستانه کنگره‌ ملی ۲ هزار شهید کهگیلویه‌وبویراحمد؛

شهید امراله رضایی در وصیت نامه خود آورده است؛چشمانم را باز كنيد كه بدانند كوركورانه اين راه را انتخاب نكرده ام لب‌هايم را بصورت خوشحالى باز كنيد تا بدانند خوشحال رفته ام خودم اين راه را انتخاب كردم.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«صبح زاگرس» شهید امراله رضایی فرزند محمد، در دهمین روز شهریور ۱۳۴۳، در روستای حسن‌آباد دشتروم از توابع شهرستان بویراحمد دیده به جهان گشود.

پس از اخذ مدرک دیپلم به عنوان پاسدار وظیفه با عشق و علاقه به امام و جهاد و شهادت راهی جبهه‌های جنگ شد.

این شهید والامقام سرانجام در سوم تیرماه ۱۳۶۵، در سن بیست و یک سالگی، در منطقه عملیاتی آبادان، بر اثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهات نائل آمد.

فرازی از وصیت نامه:

 اسلام و وطن خود را حفظ كنيد و رهبر را تنها نگذاريد اى كاش هزار مرتبه در راه اسلام و به حمايت رهبر شهيد مى شدم و زنده مى شدم  امت رزمنده اين جبهه كربلا و رهبران حسين زمان و خمينى فرزند فاطمه و رزمندگان آن از على اصغر و حبيب ابن مظاهر مى باشد.

 دست‌هاى من را از تابوت بيرون بياوريد تا منافقين بدانند كه براى چيزى نرفته ام و هيچ چيز با خودم نبرده ام چشمانم را باز كنيد كه بدانند كوركورانه اين راه را انتخاب نكرده ام لب‌هايم را بصورت خوشحالى باز كنيد تا بدانند خوشحال رفته ام و اين ورقه ناقابل را باز كنيد تا ببينند خودم اين راه را انتخاب كردم.

 

انتهای خبر

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار