رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1403/12/25 Saturday - 2025 15 March السبت ، 15 رمضان ، 1446
ساعت
1402-12-10 15:01 شماره خبر : 2802
توصیه‌ای به مسئولان برگزاری انتخابات در استان؛

برگزاری انتخابات با مدیریت صحیح باعث حضور حماسی‌تر مردم در این انتخابات باشکوه خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یک روز مانده به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، توجه به نکاتی مختصر ریز و حیاتی، میتواند بر حضور همه تفکرات سیاسی و ازجمله طرفداران کاندیداهای حاضر در این انتخابات موثر باشد.


در انتخابات گذشته یکی از مواردی که باعث معطلی رأی دهندگان در حوزه های استان شد، برگزار نشدن انتخابات در ساعت مقرر و شروع با تأخیر آن بود که در این راستا متولیان محترم استان و مسئولان و ناظرات انتخابات باید با یک برنامه ریزی دقیق و اصولی آغاز انتخابات را رأس همان ساعات اولیه 8 صبح برگزار کنند تا جای هیچ‌گونه ناخرسندی و اعتراضی در این زمینه نباشد.


برگزاری انتخابات با مدیریت صحیح باعث حضور حماسی‌تر مردم در این انتخابات باشکوه خواهد شد و شکوه برگزاری انتخابات میتواند بر رونق و توسعه استان و همچنین اعتماد بیشتر طرفداران نامزدهای‌حاضر در انتخابات به مسئولان اجرایی در راستای صیانت از آرا آن‌ها باشد.


پس می‌طلبد در این راستا، حضور ناظرین و اهتمام دقیق مجریان در راستای انتخاباتی آرام، باشکوه و بدون از هیاهوی های سیاسی برگزاری این انتخابات را در موعد مقرر در دستور کار خود قرار دهند تا هیچ‌گونه شبهه‌ای دیگر باقی نماند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار