رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
دوشنبه 1404/04/30 Monday - 2025 21 July الاثنين ، 26 محرّم ، 1447
ساعت
1404-04-30 09:10 شماره خبر : 14587
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان:

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه خاموشی برق که پیش از این یک روز در میان بود به دلیل ناترازی انرژی روزانه شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» رسول روستایی در نشست شورای اداری با اشاره به بحران فعلی برق کشور گفت: با افزایش ۲ تا ۳ درجه‌ای دمای هوا و رشد مصرف، ناترازی انرژی تشدید شده و از امروز ناچار به اجرای خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده ۲ ساعته به صورت چرخشی هستیم.
وی افزود: برنامه اولیه خاموشی یک روز در میان بود، اما به دلیل عدم رعایت سهمیه مصرف در تیرماه و دریافت اخطار‌های مکرر از مرکز، ناچار به اجرای روزانه شدیم. 
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه با وجود تخصیص ۳ میلیاردو ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار در سال‌های گذشته، تنها بخشی از طرح ها محقق شده است، تاکید کرد: خوشبختانه تا پایان امسال ۳۰۰ مگاوات به ظرفیت فوق توزیع استان اضافه می شود.
وی با بیان اینکه پیک مصرف استان به ۶۰۰ مگاوات رسیده است، گفت: خاموشی‌های فعلی ناشی از کمبود تولید ملی است، نه مشکلات زیرساختی استانی که پس از تکمیل طرحها، مشکل توسعه صنعتی و کشاورزی استان رفع می‌شود.
روستایی با اشاره به فعال سازی دیزل‌ژنراتور‌های ادارات برای تداوم خدمات اضافه کرد: تسریع در نصب سامانه‌های خورشیدی و پرداخت فوری مطالبات معوق برق دستگاه‌های دولتی مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه در برابر مردم به ویژه مناطق گرمسیری شرمنده‌ایم»، از همشهریان خواست در مدیریت مصرف همکاری بیشتری داشته باشند و گفت: صنعت برق در شرایط ویژه‌ای قرار دارد و عبور از این بحران نیازمند همراهی همگانی است. 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!