رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-09-16 10:59 شماره خبر : 9133
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد:

سرپرست نمایندگی ولی فقیه در سپاه سوریه و لبنان گفت: هر آنچه در زندگی حضرت زهرا(س) وجود دارد، علم، حکمت و معرفت است.

حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا ایمانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، ضمن عرض تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا (س) در خصوص شخصیت ایشان گفت: آنچه در زندگی ظاهری حضرت زهرا (س) وجود دارد، علم و حکمت و معرفت است، که حتّی در خطبه‌ای مثل خطبه‌ی فدکیه‌ی معروفِ آن بزرگوار که هم شیعه و هم اهل تسنن آن را نقل کرده است، وقتی در حمد و ثنای این خطبه نگاه می‌کنید می‌بینید یکپارچه حکمت و معرفت از زبان آن بزرگوار جاری شده است.

 

سرپرستی نمایندگی ولیّ ‌فقیه در سپاه سوریه و لبنان گفت: در موقعیتی که بحث تعلیم و خطابِ مربوط به علم و معرفت نبود و در واقع یک محاجه‌ی سیاسی بود در عالی‌ترین سطحی که برای ما قابل درک است، در این خطبه‌ی مبارکه، معارف الهی و معارف اسلامی ذکر شده‌است.

 

وی افزود: فاطمه زهرا(س) در محیط علم یک دانشمند والا است. خطبه‌ای که فاطمه زهرا (س) در مسجد مدینه، بعد از رحلت پیغمبر ایراد کرده‌است، خطبه‌ای است که به گفته علاّمه مجلسی: بزرگان، فصحا، بلغا و دانشمندان باید بنشینند کلمات و عبارات آن را معنا کنند، با بهترین و زیباترین عبارات و زبده‌ترین و گزیده‌ترین معانی ایشان در این خطبه صحبت‌کرده‌ بودند.

 

مسؤل هماهنگی امور فرهنگی و تبلیغی در ۲۲ کشور خاورمیانه عربی و شمال آفریقا گفت: در دوران پس از هجرت نیز در آغاز سنین تکلیف، وقتی فاطمه زهرا سلام الله علیها، با علی‌بن‌ ابی‌طالب (ع) ازدواج کرد، دختر اوّل شخص دنیای اسلام مهریه و جهیزیه ایشان با سادگی و وضع فقیرانه‌ای ازدواج خود را برگزار کردند.

 

وی بیان داشت: امیرالمؤمنین درباره فاطمه زهرا سلام الله علیها فرمود: «ما اغضبنی و لا خرج من امری.» یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد. فاطمه زهرا سلام الله علیها با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ همانگونه که اسلام می‌گوید.

 

سرپرستی نمایندگی ولیّ ‌فقیه در سپاه سوریه و لبنان گفت: در زندگی معمولی این بزرگوار، یک نکته‌ی مهم است و آن بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف و بین وظایف یک انسان مجاهد غیور خستگی ناپذیر در برخورد با حوادث سیاسی مهم بعد از رحلت رسول‌اکرم (ص) که به مسجد می‌آید و سخنرانی و موضع گیری و دفاع و حرف می زند. همچنین یک جهادگر به تمام معنا و خستگی ناپذیر و محنت‌پذیر و سختی تحمل‌کن است، از طرف دیگر. 

 

وی بیان داشت: همچنین یک عبادت‌گر و بپادارنده‌ی نماز در شب‌های تار و قیام‌کننده‌ی للَّه و خاضع و خاشع برای پروردگار است و در محراب عبادت، مانند اولیای کهن الهی، با خدا راز و نیاز و عبادت می کند. این سه بُعد را با هم جمع کردن، نقطه‌ی درخشان زندگی فاطمه‌ی زهرا (علیهاالسّلام) است. 

 

مسئول امور فرهنگی و تبلیغی در ۲۲ کشور خاورمیانه گفت: شخصیت زهرای اطهر، در ابعاد سیاسی و اجتماعی و جهادی، شخصیت ممتاز و برجسته‌ ای است؛ به طوری که همه‌ی زنان مبارز و انقلابی، برجسته و سیاسىِ عالم می‌توانند از زندگی کوتاه و پُرمغز او درس بگیرند.

 

وی افزود: یکی از القاب حضرت شهیده بود یعنی این بانو به اجل خودش از دنیا نرفته است، خیلی از پیروان مکتب خلافت سعی میکنند بگویند حضرت زهرا بعد از پدرشان دق کرده و طاقت نیاوردند و این موجب فوت ایشان شد، این در حالی است که امام صادق (ع) قسم خورده‌اند که به خدا که اثر عامل شهادت مادرم در واقع همان جنایتی بود که غلام دومی یعنی قنفز انجام داد و در واقع باعث قتل ایشان شد

 

حجت‌الاسلام ایمانی گفت: پیامبر (ص) فرمودند: فاطمه "ام‌ابیها" مادر پدرش است این حرف معنا ندارد مگر این که به معنی رگ و ریشه و پایه بگیریم یعنی اگر فاطمه نبود خدا پیامبر با همه عالم را خلق نمی‌کرد فرق این الگو باید باشد 

 

وی بیان داشت: از اسم‌های حضرت‌زهرا (س) "سیده نساء العالمین" است قرآن میفرماید مریم سیده نساء اما امام صادق میفرمایند: قران میفرماید حضرت مریم سلام الله علیها سیده نساء زمان خودش بود است اما فاطمه زهرا سیده سرور زنان عالم من الاولین ولآخرینه.

 

 

سرپرستی نمایندگی ولیّ ‌فقیه در سپاه سوریه و لبنان، گفت: برجستگی حضرت زهرا (س) در امر ولایت مداری وقتی که امیرالمومنین رو با اون وضع اهانت بار می‌کشیدن به طرف مسجد حضرت کمربند شوهرشان را گرفتن اما نگفتند نمیگذارم شوهرم را ببرید نگفتند نمیگذارم بابای بچه های من رو ببرید فرمودند به خدا قسم اجازه نمی‌دهم امامم را ببرید

 

 

وی افزود: این بحث ولایت مداری ایشان منتقل شد به دخترشان حضرت زینب (س)، در عرصه ی کربلا ولایت مداری کرد همین منتقل شد به بقیه امامان تا امام زمان علیه السلام در آن جمله جاودانه شان که فرمودند به خدا قسم ما به مادرمان زهرا تعصی می‌کنیم، الگوی ما فاطمه زهرا است.

 

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار