رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/02/24 Wednesday - 2025 14 May الأربعاء ، 16 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-24 14:16 شماره خبر : 12842
در نشست تخصصی قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای مطرح شد؛

نشست تخصصی قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای حضرت ولی‌عصر (‌عج) شهرستان بهمئی با حضور مسئولان کشوری بنیاد برکت، مسئولان استانی و شهرستانی در شهر لیکک برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ‌«صبح زاگرس»؛ در نشست تخصصی قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای حضرت ولی‌عصر (عج) که با حضور صادق منفرد معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره‌)، سید تولیت معاون قرارگاه‌های پیشرفت منطقه‌ای کشور، و مهندس صناعی، معاون اجتماعی ستاد اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد، در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی برگزار شد، مسائل و مشکلات این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست امام‌جمعه موقت شهر لیکک با اشاره به فرمایشات مقام معظم‌رهبری در خصوص کارهای جهادی گفت: همهانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «ما جز با کار جهادی و کار انقلابی نخواهیم توانست این کشور را به سامان برسانیم»، این جمله‌ی رهبر معظم نشان دهنده اهمیت و جایگاه کار جهادی است.

حجت‌السلام والمسلمین سید عبدالرضا موسوی‌منش با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی حرکت جهادی را به مردم نشان داد، افزود: آنچه انقلاب اسلامی به مردم ما داده فرهنگ جهادی در زمینه کارهای زیر بنایی، کشاورزی، دامداری، صنعت، معدن وفرهنگ جهادی است، که همه این کارها تلاش می خواهد.

وی بر تداوم اردوهای جهادی تأکید کرد و گفت: اردوهای سازندگی و هجرت سفیران ‌نیاز به کار، تلاش و خدمت دارد که ما باید قدر خدمتگذاری بی منت نیروهای جهادی را بدانیم.

موسوی‌منش در پایان توجه به زیر ساخت‌ها از جمله راه ، آب ، مسکن مدد جویان، راه‌اندازی کارگاه‌ها کوچک زود بازده برای بانوان و خانواده، ایجاد مشاغل سبک و پر درآمدزا در روستاهای محروم و دور افتاده را خواستار شد و گفت: ورود گروه‌ها جهادی و بنیاد برکت به شناسایی و آسیب‌شناسی اجتماعی در هر زمینه‌ای مهم و نیاز به ارائه راه کارهای مناسب جهت پیشبرد اهداف مهم است.

در این نشست ابتدا سلمان تاج‌الدینی، بنیان‌گذار قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای شهرستان بهمئی، با اشاره به ظرفیت‌های بسیار بالای این شهرستان بهمئی خواستار توجه جدی دولت و بنیاد برکت برای سرمایه‌گذاری جهت توسعه و اشتغال در این منطقه شد.

تاج‌الدینی وجود ۸۰ ‌‌حلقه چاه نفت، معدن غنی گچ با خلوص ۹۰ درصد، وجود مناطق گردشگری، تاریخی و طبیعی، فرصت کشاورزی، معدن سلستین و پتانسیل فرهنگی جوانان را از جمله طرفیت‌های شهرستان بهمئی برشمرد و از بنیاد برکت خواست تا با سرمایه‌گذاری در چند حوزه کلیدی زمینه‌ساز توسعه و اشتغال پایدار در این منطقه شود.

مسئول قرارگاه پیشرفت سهرستان بهمئی، در این نشست از فعالیت‌های چشمگیر این قرارگاه با همکاری مردم، طلاب و جوانان خبر داد و گفت: فعالیت‌های جهادی و حمایت‌های بنیاد برکت با محور توسعه بهمئی با همکاری مردم، طلاب و جوانان در حال انجام است.

سعید دستباز ضمن معرفی ظرفیت‌های شهرستان در کارگروه‌های تخصصی افزود: ظرفیت‌های بالای شهرستان با محوریت طلاب و امین‌های پهنه به‌صورت جهادی و انقلابی در محلات، مساجد و مدارس فعال هستند و در زمینه‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی، مبارزه با خرده‌فرهنگ‌های نادرست و کمک به اقشار کم‌برخوردار عملکرد موفقی داشته‌اند.

وی همچنین از فعالیت میزهای تخصصی قرارگاه شامل میز طلاب، تعلیم و تربیت، مدرسه پیشرفت، بنیان خانواده، اشتغال، عمران، سلامت، قرآنی، اعتیاد، رسانه، مشارکت‌های مردمی، فرهنگی، و حقوقی و قضایی گزارش داد و از حمایت‌های بنیاد برکت در اجرای طرح‌های نوروز، زیباسازی، مرمت، رنگ‌آمیزی، برق‌کاری، و بهبود سرویس‌های بهداشتی با همکاری دانش‌آموزان جهادی و گروه‌های جهادی مدرسه تقدیر کرد.

دستباز همچنین از حمایت‌های مالی بنیاد برکت برای ساخت خانه عالم، تکمیل مساجد نیمه‌کاره و احداث مدارس پیشران خبر داد و گفت: محرومیت‌زدایی و کمک به معیشت اقشار کم‌برخوردار از اولویت‌های قرارگاه است.

مسئول قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای شهرستان بهمئی توزیع بسته‌های معیشتی، پویش‌های سرمایشی و گرمایشی، تأمین جهیزیه برای جوانان، و حمایت از فرزندآوری را از دیگر اقدامات حمایتی قرارگاه و بنیاد برکت نام برد و گفت: محرومیت‌زدایی با مشارکت مردم و روحیه جهادی اولویت بنیاد برکت است.

در ادامه این نشست معاون اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، در ادامه این نشست، بر اهمیت خدمت‌رسانی و جلب مشارکت مردمی در راستای محرومیت‌زدایی تأکید کرد و گفت: وظیفه ما در بنیاد برکت، خدمت‌رسانی به مردم و ترویج فرهنگ کار جهادی با مشارکت مردم است.

صادق منفرد با اشاره به به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری محرومیت‌زدایی را در اولویت‌ قرار دادند گفت: مقام معظم رهبری بارها تأکید کرده‌اند که محرومیت‌زدایی بدون حضور و مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.

وی خاطرنشان کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری برنامه‌های جهادی، محرومیت‌زدایی با مشارکت مردم در دستور کار نهادهای انقلابی قرار گرفته است و قرارگاه‌های جهادی با تلاش‌های بی‌وقفه در مناطق مختلف کشور برای رفع محرومیت در حال فعالیت هستند.

 

منفرد با تأکید بر اینکه کار جهادی همواره مورد توجه آیت‌الله شهید رئیسی بود گفت: شهید رئیسی بیشترین توجه را به کار جهادی داشت و تأسیس شبکه بزرگ خادم‌یاران رضوی نشان‌دهنده توجه و تعهد وی نسبت به کار جهادی است.

 

وی در پایان با بیان اینکه سال‌ها طول می‌کشد تا مسئول با روحیه جهادی نظیر شهید رئیسی ظهور کند، تأکید کرد: بنیاد برکت با تکیه بر مشارکت مردمی در راستای تحقق اهداف محرومیت‌زدایی در مناطق محرومی چون بهمئی گام برمی‌دارد و از مسئولان این شهرستان درخواست می‌کنم جهت محرومیت‌زدایی این شهرستان پروژه‌های اولویت‌دار را تعریف و به بنیاد برکت معرفی کنند تا این بنیاد برکت بتواند در این راستا خدمت رسانی ماندگاری داشته باشد.

در قسمت پایانی این نشست سید تولیت معاونت قرارگاه کشوری حضرت ولیعصر (عج) هدف قرارگاه را پر کردن خلأها در مناطق کمتر برخوردار دانست و گفت: سعی کنید پروژه‌هایی را تعریف کنید که عموم مردم خواهان آن باشند.

وی در ادامه گفت: شکرگزار این مجموعه باشید و مطمئن باشید که با مشارکت و همکاری با یکدیگر می توانیم به اهداف خود برسیم.

 

گفتنی است در طول این نشست ، سید زاهد افتخاری مسئول تعلیم و تربیت قرارگاه، حمیده یوسفی‌فر مسئول بنیاد خانواده قرارگاه، اسلام شجاعی مسئول اشتغال،سهراب فلسفی‌زاده مسئول فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی و شمس‌الله خردمند مسئول مشارکت‌های مردمی قرارگاه پیشرفت منطقه‌ای حضرت ولی‌عصر (عج) بهمئی ضمن ارائه گزارش کار بر تداوم همکاری‌های جهادی و مردمی برای پیشرفت و توسعه پایدار شهرستان بهمئی تأکید کردند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار