
درحالیکه سالها از آغاز پروژه جاده دهدشت – چرام میگذرد اما گویا قرار نیست که این پروژه 14 کیلومتری پایان یابد و هنوز چند صد متر از این «جاده مرگ» بدون تکلیف رهاشده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، جادهای به طول 17 کیلومتر دو شهرستان چرام و کهگیلویه را به هم وصل میکند که با توجه به ناایمن بودن و افزایش تصادفات در این جاده، عملیات تعریض و بهسازی 14 کیلومتر از این محور از دو سمت ورودی چرام به دهدشت و ورودی دهدشت - چرام به گفته مسئولان از سال 93 آغاز شد اما پس از سالها هنوز هم قربانی میگیرد بهطوریکه مردم اسم این جاده را «جاده مرگ» گذاشتهاند.
مسیر چرام- دهدشت یکی از مسیرهای مهم استان است، زیرا که هر دو مرکز شهرستان هستند و بیشترین مراودات مردم چرام با دهدشت از این مسیر صورت میگیرد.
این جاده ارتباطی به دلیل نداشتن ایمنی کافی سالهاست که حادثهآفرین شده و به دلیل طولانی شدن روند اجرای پروژه تعریض و بهسازی، تاریک بودن، وجود چندین نقطه حادثهخیز، نداشتن خطکشی مناسب و علائم هشدار دهند و نبود جداکننده و یا نیوجرسی در طول مسیر، هرساله تصادفات زیادی در این محور گزارش میشود.
پس از سالها کشوقوس فراوان و با اعتبارات قطرهچکانی به گفته مسئولان بیش از ۹۰ درصد جاده چرام – دهدشت چهار خطه شده و کمتر از یک کیلومتر از این جاده باقیمانده که چندین سال است علیرغم وعدههای هرساله مسئولان برای اتمام آن اما هنوز راکد مانده و این درحالی است که چند صد متر باقیمانده حدفاصل تقاطع روستای «مهد» و تقاطع روستای «لیر تلخک» است که متأسفانه یکی از نقاط حادثهخیز این جاده است و هرساله در این نقطه شاهد تصادفات جرحی و فوتی هستیم.
هرچند مسئولان وعده داده بودند که در دهه فجر سال گذشته پایان مییابد و پسازآن وعده نوروز امسال را دادند و حتی هفته دولت را سپری کردیم اما از اتمام این چند صد متر خبری نبود و باوجوداینکه زیرسازی شده و آماده آسفالت است پروژه راکد هست و هیچگونه فعالیتی صورت نمیگیرد.
روند اجرای این پروژه چند کیلومتری چنان طولانی شده که متأسفانه در طول سال شاهد چندین تصادف منجر به مرگ در این مسیر بودیم بهطوریکه اگر در هرسال فقط یک کیلومتر کارشده بود این پروژه به پایان رسیده بود.
درحالیکه برای اتمام این مسیر فقط آسفالت چند صد متر از مسیر باقیمانده، آیا باید حتماً اتفاق ناگواری بیفتد تا مسئولان به فکر اتمام این پروژه باشند؟!
متأسفانه بحث ایمنسازی و نصب علائم و تابلوهای هشداردهنده در این جاده وضعیت مناسبی ندارد و بحث خطکشیهای این مسیر هم حرفوحدیثهای خودش را دارد.
خطکشیها قبلی را پاک نکرده، دوباره جاده را خطکشی کردهاند بهطوریکه در شبها تشخیص خطوط مسیر از هم بهسختی صورت میگیرد و در برخی نقاط خطوط جداکننده جاده چنان با هم قاطی شدهاند که راننده در مسیر طرف مقابل قرار میگیرد و برای رانندگانی که برای اولین بار در شب قصد عبور از این مسیر را دارند هرلحظه امکان تصادف وجود دارد.
جاهایی از مسیر هم که جاده در دست تعمیر است کمبود علائم هشداردهنده بهخصوص در شب بهوضوح آشکار است.
وضعیت نامطلوب و ناایمن این مسیر ارتباطی که مسیر اصلی دو شهرستان چرام و کهگیلویه است موجب گلایه و اعتراض مردم شده و بارها به مشکلات این جاده توسط رسانهها پرداختهشده اما متأسفانه بیتوجهی مسئولان موجب شده که این پروژه سالها طول بکشد.
امامجمعه چرام بارها در خطبههای نماز جمعه و سایر جلسات شورای اداری به وضعیت این جاده پرداخته و در خطبههای نماز جمعه هفته گذشته ضمن گلایه شدید از مسئولان درخواست داشت که وضعیت این جاده مرگ را تعیین تکلیف کند.
امامجمعه چرام خطاب به نماینده کهگیلویه بزرگ و مدیرکل راه و شهرسازی استان گفته بود؛ جناب آقای راستا مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد؛ در این جاده براثر تصادف، برخی از سرمایههای اجتماعی این استان و شهر چرام کشته شدند و بسیاری از خانوادهها داغدار شدند، چرا نسبت به تکمیل بقیه جاده مرگ اهتمامی نیست؟ آیا باید چند خانواده دیگر عزادار شوند تا این جاده تکمیل و افتتاح شود؟ قبلاً در خطبهها از نماینده تقاضا کردم که این سؤال را در مجلس از وزیر راه بپرسند که چرا چندین سال است این مسیر تکمیلنشده و شاهد تصادفات زیادی بودهایم، بازهم این تقاضا را تکرار میکنم تا کسانی که سهلانگاری یا ترک فعلی کردهاند محاکمه شوند، امیدوارم نیاز به تذکر مجدد در خطبهها نباشد و مردم بهزودی شاهد افتتاح کامل این جاده باشند.
گفتنی است مسیر چرام- دهدشت یکی از مسیرهای مهم استان است، زیرا که هر دو مرکز شهرستان هستند و بیشترین مراودات مردم چرام با دهدشت از این مسیر صورت میگیرد.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- فتح خرمشهر؛ حماسهای که وحدت آفرید
- تنگ سرخ؛ الگویی برای توسعهٔ متوازن منطقهای
- آبشار یاسوج؛قربانی نرخهای نجومی؟!
- نقش محوری بانوان در نهادینهکردن فرهنگ صرفهجویی
- واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به سرمایهگذاران خصوصی
- فیلمسازان در فیلمهای دفاع مقدس قهرمان پروری کنند
- دیدار مسئولان با خانوادههای شهدای خطهٔ بهمئی
- گلزار مطهر شهدای سیسخت گلباران شد
- جمهوری اسلامی، نماد وحدت دین و سیاست
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار روز یاسوج؛ هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خون است که خرمشهر رو آزاد کرد
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- ساخت نخستین رادار فرودگاهی تمام ایرانی
- خواسته اصلی مردم در همایش کوهگل چه بود؟
- سیاستزدگی؛ بلای جان توسعه پایدار کوهستانهای زاگرس
- آیین غبارروبی گلزار مطهر شهدای گمنام
- گرامیداشت حماسه سوم خرداد در لنده
- همایش گرامیداشت «فتح خرمشهر» در گچساران+ تصاویر
- مشاهده بیشتر