رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-04-18 10:01 شماره خبر : 5655
پیگیری مطالبات مردمی؛

با پیگیری‌ها و تلاش و همکاری جهاد کشاورزی شهرستان لنده و دهیاری روستای ایدنک لنده مشکل ۱۵ ساله کشاورزان این روستا حل شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» توسعه بخش کشاورزی نیازمند همدلی و مشارکت مردم و مسئولان است و در این راه نیز با تلاش جهاد کشاورزی شهرستان لنده و دهیاری روستای ایدنک از توابع بخش مرکزی شهرستان لنده مشکل ۱۵ساله کشاورزان این روستا حل شد.

یکی از مشکلات ۱۵ساله مردم روستای ایدنک بحث پرشدن جدول خط انتقال آب کشاورزی از وسط روستا بود که در طی این سال‌ها به‌واسطه بارندگی‌ها به طور کامل توسط گل‌ولای پر شده بود.

 

این مسئله در چندین سال گذشته همواره باعث نگرانی و گلایه‌مندی کشاورزان این روستا بود چرا که حجم زیادی از باغات و مزارع برنج از این جدول آب تأمین می‌شدند.

عطب الله بیژنی نسب در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری گفت: بحث لایه روبی جدول وسط روستا که متاسفانه به‌واسطه بارندگی‌ها در چند سال گذشته توسط گل‌ولای به طور کامل پر شده که باعث نگرانی کشاورزان شده بود.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان لنده گفت: با تلاش صورت‌گرفته و با همکاری دهیاری روستای ایدنک بیش از ۳ میلیارد ریال اعتبار توسط جهاد کشاورزی برای لایه روبی این کانال هزینه شده است.

وی افزود: با تأمین این اعتبار توانستیم مشکلات چندین ساله کشاورزان را رفع کنیم و یک دیوار حائل ۱ متری نیز بر روی سازه قدیمی جدول نیز احداث کنیم.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار