رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-01-29 14:58 شماره خبر : 3613
در نشست ائمه جمعه استان مطرح شد:

مسئول شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کهگیلویه و بویراحمد از راه‌اندازی ۱۵ پایگاه شهری برای فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی در شهرهای مختلف استان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، نشست ماهیانه ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد امروز و به میزبانی شهرستان لنده در سالن جلسات اداره تبلیغات اسلامی این شهر برگزار شد.

در این جلسه حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبودی با اشاره به نشست ماهیانه ائمه جمعه استان گفت: این نشست به‌صورت ماهیانه به میزبانی یکی از شهرستان‌ها و بخش‌های استان برگزار می‌شود.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان گفت: راه‌اندازی قرارگاه ملی مسجد بنا به دستور مستقیم مقام معظم رهبری و به ریاست حاج‌علی‌اکبری و دبیری شورای سیاست‌گذاری و تمامی ادارات مرتبط با امر مسجد برگزار و رویکردهای جدیدی برای تحول‌آفرینی در مساجد باید صورت گیرد.

عبودی گفت: تشکیل دو قرارگاه شهری در دو منطقه گرمسیری و سردسیری استان در قالب قرارگاه شهید نورالدینی در شهرستان‌های گرمسیری و قرارگاه شهید خرسندیان در مناطق گرمسیری استان به همت ائمه جمعه تمامی شهرستان‌ها و بخش‌های استان با موضوعات مختلف برگزار می‌شود.

وی افزود: قرارگاه‌های شهری در بحث مساجد با رویکرد جدید با حضور روحانیون، اوقاف، سپاه پاسداران، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و نهادهای مرتبط با مساجد در قالب تفاهم‌نامه‌ای رویکرد مساجد را متحول خواهند کرد.

عبودی افزود: در سطح استان نیز قرارگاه به ریاست نماینده ولی‌فقیه در استان و با حضور همه نهادها و دستگاه‌های اداری استان برگزار خواهد شد.

وی افزود: مهم‌ترین اقدام در گام اول کارهای قرارگاه‌ها بحث ثبت‌نام تمام مساجد استان در سامانه خاص این امر در تمامی شهرها و روستاهای استان است.

در ادامه فرماندار شهرستان لنده گفت: روحانیون همواره چراغ راه دین و آحاد جامعه هستند، لذا دشمنان همواره به دنبال تفرقه و فاصله انداختن بین مردم و روحانیون هستند.

جلال دانش گفت: نقش روحانیت در حفظ تمامیت ارضی کشور و اتحاد مردم از قبل از دوران ستم‌شاهی و بعد از آن در روشنگری مردم در دوران پهلوی و در ادامه پیروزی انقلاب اسلامی کامل روشن است که این نقش همواره پر رنگ بوده است.

وی افزود: متاسفانه جوان امروزی ما بدون داشتن آگاهی و بینش لازم تحت‌تأثیر شبکه‌های بیگانه و معاند قرار میگرد و شناخت کافی برای نقش روحانیت ندارند و همین مسئله باعث بروز برخی بحران‌ها در کشور می‌شود.

در ادامه نیز ائمه جمعه شهرستان‌های استان به بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل مختلف استان پرداختند.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است: 

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار