رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1402-06-15 11:57 شماره خبر : 242 https://sobhezagros.ir/short/VpK5e 0
حب الحسین یجمعنا:

راهپیمایی جاماندگان اربعین در لنده با طی مسیر ۱۰ کیلومتری تا روستای مونه برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس،هم‌زمان با روز اربعین حسینی، راهپیمایی جاماندگان اربعین درلنده با طی مسیر ۱۰ کیلومتری تا روستای مونه برگزار شد.

هر سال جمعی از مردم و عزاداران حسینی توفیق حضور در کربلای معلی و نجف اشرف برای شرکت در راهپیمایی میلیونی اربعین حسینی را دارند؛ ولی جمع زیادی از زیارت اربعین حسینی جا می‌مانند.

جاماندگان پیاده‌روی اربعین حسینی و دل‌سوختگان عزادار در شهرستان لنده  از ساعت ۶ صبح امروز چهارشنبه از مناطق مختلف شهرستان لنده به سمت امام زاده عمادالدین ولی (ع) در ۱۰ کیلومتری شهرلنده واقع در روستای مونه با پای پیاده حرکت کردند.

برپایی بیش از ۱۲ موکب خدمات‌رسانی توسط پایگاه‌های مقاومت بسیج و حوزه‌های مقاومت بسیج سپاه لنده و خانواده‌های معظم شهیدان و اقشار مختلف مردم به زائرین اربعین حسینی در طول مسیر امسال با یک نظم کم‌سابقه همراه بود.

اجتماع بزرگ ۳ هزارنفری در جوار بارگاه نورانی امام زاده عمادالدین ولی (ع) نیز شکوه و جلوه خاصی به مراسم اربعین امسال داده است.

مراسم امسال با محوریت و برنامه‌ریزی یک‌ماهه جوانان روستای مونه و همکاری و همراهی همه ادارات و نهادهای مختلف برگزار شد.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

 

 
 انتهای خبر
اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار