رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1403-11-13 08:46 شماره خبر : 10493 https://sobhezagros.ir/short/4A2J1 0

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به پیشرفت ۹۹ درصد عملیات سطح ارزی دکل میدان نفتی گاز مختار گفت: این دکل آماده انتقال به محل پروژه در شهرستان بویراحمد است.

یدالله رحمانی اظهار داشت: فاز اول عملیات میدان گازی مختار مدتی متوقف شده بود که با پیگیری ها و جلساتی که در تهارن و شرکت ملی نفت و در استان برگزار کردیم بسیاری از موامع موجود مرتفع شد و به زودی فاز اول پروژه که به ۹۰ درصد پیشرفت می رسد و به بهره برداری خواهد رسید.

رحمانی افزود: انتقال دکل آغاز عملیات تحت عرضی است که باید چاه را تا عمق سه هزار و تا سه هزار ۹۰۰ متر حفاری کرد.

وی اضافه کرد: مخزن گازی مختار از میدان‌های هیدروکربوری توسعه‌نیافته کشور است که به لحاظ نزدیکی به مراکز پرجمعیت و خطوط لوله گاز، ظرفیتی مناسب برای ذخیره‌سازی و جبران ناترازی گاز محسوب می‌شود.

رحمانی با اشاره به برنامه های حمایتی دولت چهاردهم در زمینه بهره برداری از این صنعت اضافه کرد: این میدان با ذخیره ۲۰ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی و اشتغالزایی حدود هزار و ۵۰۰ نفر و رفع ناترازی گاز یکی از مهمترین و استراتژیک‌ترین پروژه‌ها محسوب می‌شود

وی تصریح کرد: بهره‌برداری از این میدان گازی نویدبخش تحولات چشمگیری در ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی این استان است.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: میدان گازی مختار موتور محرک توسعه استان است که یکی از پروژه‌های مهم و اساسی است که با تمرکز ویژه و با محوریت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در حال انجام است.

رحمانی در این نشست احداث یک مجتمع تفریح گردشی رفاهی در پارک جنگلی یاسوج را از برنامه‌های وزارت نفت دانست و گفت: اجرای این طرح از سوی وزارت نفت در دست پیگیری است.

مخزن گازی مختار در استان کهگیلویه و بویراحمد و در فاصله ۱۰کیلومتری شهر یاسوج واقع شده است، البته وجود گاز در مخزن مختار با حفر نخستین چاه اکتشافی در سال ۱۳۶۹ اثبات شد.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار