رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
شنبه 1404/03/03 Saturday - 2025 24 May السبت ، 26 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-02-25 12:55 شماره خبر : 4145
در جمع دانشجویان کهگیلویه‌وبویراحمد مطرح‌شد:

رئیس قوه قضاییه به مسئله سد خرسان اشاره کرد و گفت: من نمی‌توانم دراین‌رابطه ورود پیدا کنم، اگر مسئولان استانی با هم متحد باشند می‌توانند تصمیم درستی در این زمینه اتخاذ کنند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه کشور در دیدار با دانشجویان کهگیلویه وبویراحمدی با تبریک دهه کرامت گفت: اولین تبلیغ من به عنوان طلبه در سال‌های دهه ۵۰ در این استان کهگیلویه و بویراحمد و روستای مارین بود، من از رهنمود های مردم آگاه و روشن روستا بهره‌مند شدم و سختی های زیادی بر من گذشته بود اما با آمدن در آن روستا سختی ها برایم شیرین بود.

وی با بیان اینکه حضور در بین دانشجویان برایم شیرین است گفت: در ۱۰ تیرماه پیش رو سه سال در این سمت هستم و تلاش داشتم در دانشگاه ها حضور پیدا کنم و در ۷ الی ۸ دانشگاه حضور پیدا کردم و در تبریز و تهران و ... حضور یافتم و این حضور ها برایم مفید بوده است.


رئیس عدلیه ادامه داد: شما دانشجویان بیان داشتید که به ریشه ها پرداخت نمی شود و به موضوعات فرعی پرداخت می شود، ناکارآمدی، تبعیض، عدم استفاده از ظرفیت ها و عدم توجه به امور فرهنگی بی‌تفاوتی مشاهده می شود یا چرا برخی پرونده‌ها که ذهن مردم در خصوص آنها مشغول است تبیین درست نمی شود و موضوع را با رسانه های خارج کشور باید  شنید را مطرح کردید.

خودسازی و تهذیب و علم لازم را تحصیل کنید

وی با بیان اینکه اینده روی دوش شما است و یا کارگزاران نظام یا مدیر هستید گفت: از شما می خواهم از امروز خودسازی و تهذیب و علم لازم را تحصیل کنید و فردا که در سمت ها قرار گرفتید دچار مشکل نشوید و امروز از مسئولین چه توقعی دارید و شما در اینده چه راهکاری دارید؟ باید بدانیم کسانی که مسئولیت گرفتند یا در حوزه یا در دانشگاه رشد یافته است و اگر دچار تبعیض، فساد و بی عدالتی شده است باید بپرسیم ما باید چکار کنیم در این رابطه ما باید مراقب خودمان باشیم، بر همین اساس باید شما به فکر باشید که این اعتراضات و گلایه‌ها نباشد.

رئیس قوه قضاییه گفت: ما باید برای مشکلات چاره اندیشی کنیم یا قانون جدید وضع کرد یا قوانین را تغییر داد اما باید سوال کرد می شود، جامعه بر اساس سلیقه یا نظر تغییر دهد و اگر بیان شود آقای قوه قضاییه با وجود قانون شما مستقل عمل شود آیا این موضوع صحیح است؟ 

حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با طرح پرسشی مبنی بر اینکه چه کسی شبهات را در فضای مجازی درست می‌کند و باید بگوییم بخشی متوجه ما و بخشی دیگر ناشی از دشمن است، گفت: بخشی از تبعیض که مربوط به قوه قضاییه است و من باید جواب بدهم اما انتظاراتی دیگر در حوزه قوه قضائیه وجود دارد و مربوط به ما نیست اما به عنوان  روسای دیگر قوا و به عنوان عضو شورای عالی اقتصادی، شورای عالی فضای مجازی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام این انتظارات بیان می شود.

مشکلات را در خود استان باید حل کرد

وی افزود: آیا موضوعاتی که شما مطرح می‌کنید آیا مسئولین شما یکصدا هستند یا خیر؟ اگر نماینده مجلس، ریاست قوه قضاییه، استاندار در نشستی مشکلات را مطرح کنند می توانند مشکلات را حل کنند، یعنی مثلاً فلان سد باید باشد یا خیر یا مسئولی در خصوص‌ سدی اظهاری داشته است و امروز مسئول دیگر نظری دیگر دارد این موضوعات مشکل است و بنابراین در خود استان باید تعیین تکلیف شود.

حجت‌الاسلام اژه‌ای با بیان اینکه ممکن است فردی از لحاظ مالی  متمکن باشد و تخلفاتی همچون مواد مخدری همچون شیشه و... دارد اما اگر به اجماع جمعی رسیده شود که این فرد مربوط به این استان بوده و وجود آن می تواند بررسی ها با توجه به شرایط او باشد گفت : آیا باید گفت هرکس یک جرمی مرتکب شد باید یک جور مجازات شود اما عوامل موثر بر شیوه جرم، دغدغه برای جبران جرم دارد و انگیزه و رغبت او چه بود این موارد باید در این بررسی لحاظ شود.

دولت خودش تخلفات چای دبش را مطرح کرد

وی در ادامه در رابطه با مجرمان دانه درشت وزیری و معاون وزیری بود محکوم شد و پرونده تشکیل شد و ۸ نفر از جمله وزیر و معاون وزیر دنبال شد و باید بررسی شود، گفت: چای دبش را اول دولت و خود قوه قضاییه مطرح کرد و با گزارش اولیه موارد تخلف را بررسی و حکم و گزارش در وزارت اطلاعات و بازرسی کل کشور مطرح شد که پیگیری کردند و از همان ابتدا وارد شدیم و به ۴۵ نفر تفهیم اتهام شد و ده‌ها و صدها استعلام و بازرسی شده است.

ریاست قوه قضاییه افزود: از زمان مطرح شدن پرونده مربوطه به جد در حال پیگیری است حتی کسانی که رشوه و تخلفاتی دیگر داشتند به اتهام آنها رسیدگی شده است.

برخی مسائل استان را قوه قضاییه نمی تواند مستقیم وارد شود

وی تاکید کرد: برخی مسائل استان را قوه قضاییه نمی تواند مستقیم وارد شود آیا این پروژه باید اجرا شود یا خیر؟ این پروژه اشکال زیست محیطی دارد یا خیر اگر دارد قوه قضاییه کارشناس محیط زیست ندارد و با رای محیط زیست قوه قضاییه اعلام به رفع معضلات زیست محیطی می کند، اما اینکه کجا باید سد ساخته شود یا مشکلات زیست محیطی دارد وظیفه من نیست اما اگر ثابت شد در جانمایی پروژه  تخلف و یا مطالبه خوابگاه، اعتبارات و نیازمندان دانشجویان با دولت، مجلس مطرح می شود.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار