رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
چهارشنبه 1404/03/07 Wednesday - 2025 28 May الأربعاء ، 1 ذو الحجة ، 1446
ساعت
1404-03-05 10:44 شماره خبر : 13170
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد؛

سردار علی فضلی از فرماندهان نسل اول سپاه پاسداران خاطره‌ای شنیدنی از مشارکت بی‌نظیر مردم گچساران در پشتیبانی از جبهه‌ها را روایت می‌کند.

سردار علی فضلی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» خاطره‌ای ناب از همراهی مثال‌زدنی مردم استان کهگیلویه و بویراحمد، به‌ویژه مردم گچساران در دوران دفاع مقدس را بازگو کرد.

جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که سابقه فرماندهی تیپ ۳۳ المهدی (عج)، لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص) و لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع) را در کارنامه دارد، در این گفتگو گفت:در مقطعی از دوران دفاع مقدس، برای عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه که منطقه‌ای رملی و دارای شن‌های روان بود، در لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص)تهران حضور داشتم. به دلیل شرایط خاص منطقه فکه، تنها وسیله‌ای که می‌توانست برای جابه‌جایی نیروها مؤثر باشد، تراکتور بود؛ بنابراین با مرحوم حجت‌الاسلام متقی کاشانی، امام‌جمعه وقت گچساران تماس گرفتم و درخواست چهار مورد شامل چند دستگاه تراکتور، ۸۰۰ تابوت، یک‌هزارم برانکارد و یک گروه موزیک را مطرح کردم و ایشان در پاسخ هم تنها ۴۸ ساعت زمان طلب کردند.

سردار فضلی افزود: در آن روزها، فصل کار و کشاورزی در روستاهای گچساران بود و برخی مناطق به‌سختی یک تراکتور در اختیار داشتند؛ اما مردم، وقتی متوجه نیاز جبهه شدند، کار و زندگی را تعطیل کردند و برای یاری رزمندگان به میدان آمدند. در مدت کوتاهی، ۴۴ دستگاه تراکتور به همراه صاحبان و رانندگانشان، به فرماندهی زنده‌یاد پاسدار «محمدحسین فارسیمدان» راهی منطقه فکه شدند؛ آن‌هم برای پشتیبانی از لشکر ۲۷ محمد رسول‌الله (ص)تهران.

وی با اشاره به جمعیت زیر ۶۰ هزارنفری شهرستان گچساران در آن سال‌ها، گفت: مردم این خطه با تمام وجود در خدمت جبهه‌ها بودند. گچسارانی‌ها در پشتیبانی از جنگ و نیروی اعزامی به جبهه‌ها سرآمد بودند که این همراهی، نشانه بصیرت و ولایتمداری آن‌هاست.

اما بخش جالب و متفاوت این خاطره به روایت حضور یک گروه مطرب و تُشمال زن از گچساران در جبهه بازمی‌گردد که سردار فضلی دراین‌باره گفت: مسئول فرهنگی لشکر قصد داشت پس از شکستن خط دشمن، برنامه‌ای حماسی برگزار کند؛ اما چون گروه موزیک نداشتیم، از گچساران یک گروه مطرب و تشمال زن را با یک دستگاه مینی‌بوس به منطقه اعزام کردند.

وی ادامه داد:برخی در لشکر می‌گفتند این گروه نمی‌تواند کار حماسی انجام دهد، به‌هرحال این گروه آمدند و در انتهای ستون نیروهای رزمنده قرار گرفتند و هرچه تمرین و تست هم می‌کردند آهنگ بندری از آب درمی‌آمد. بعد که رزمندگان سؤال می‌کردند که این آهنگ چیست؟ بیان کردیم این برادران در حال تست موزیک هستند.

سردار فضلی در پایان با تأکید بر نقش همه اقشار جامعه در دفاع مقدس گفت:این را گفتم که بگویم همه اقشار در دفاع مقدس شریک و عزیزند حتی مطرب‌های گچساران و من دست و پای عزیزان مطرب گچسارانی را می‌بوسم که اطاعت از امر امام کردند و به جبهه آمدند.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار