رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/12/19 Sunday - 2025 09 March الأحد ، 9 رمضان ، 1446
ساعت
1402-07-08 22:05 شماره خبر : 503 https://sobhezagros.ir/short/4z0RV 0

جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باشت از تکریم و تجلیل از ۴۵خانواده شهید در این شهرستان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس، جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج باشت از دیدار و بازدید ۴۵تن از خانواده های شهدای ۸سال دفاع مقدس شهرستان باشت به مناسبت هفته دفاع مقدس خبر داد.

سرگرد پاسدار سید عبدالوهاب عبدی پور گفت:زنده نگه داشتن یاد و راه شهدا کمتر از شهادت نیس و این وظیفه همه ی ماست که در همه ی سطوح یاد و خاطره شهدا را گرامی بداریم.

وی با بیان اینکه جهاد در راه خدا  همچنان ادامه دارد افزود: خانواده های شهدا و ایثارگران یادگاران درخشان هشت سال دفاع مقدس هستند و چراغ روشنی برای ادامه مسیر جهاد در راه خدا و عاشقان شهادت می باشند.

جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج باشت گفت: امروز رسالت ما تجلیل و تکریم خانواده های معظم شهدا است و فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده سپاه فتح استان نیز بر تکریم خانواده های معظم شهدا نیز تاکیدکردند.

تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

 

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار