رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/12/19 Sunday - 2025 09 March الأحد ، 9 رمضان ، 1446
ساعت
1403-12-17 23:01 شماره خبر : 11275 https://sobhezagros.ir/short/4Ar2p 0
هم‌زمان با هفته منابع طبیعی صورت گرفت:

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده از توزیع بیش از یک هزار اصله نهال رایگان بین نمازگزاران جمعه در این شهرستان خبر داد.

 خسرو محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» با گرامیداشت هفته منابع طبیعی گفت: منابع طبیعی امانت آیندگان نزد ما است نباید به دید میراث گذشتگان به آن نگاه کرد.

 رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان لنده گفت: توجه به ترویج فرهنگ درختکاری در جامعه یکی از مهم‌ترین مولفه‌های است که در چند سال گذشته در طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت مورد اجرا قرار گرفته است.

 وی افزود: در راستای این فرهنگ و هم‌زمان با گرامیداشت هفته منابع طبیعی بیش از یک هزار اصله نهال اوکالیپتوس، سرو و بادام بین نمازگزاران جمعه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) لنده توزیع شده است.

 محمدی تأکید کرد: با تدابیر صورت‌گرفته در دو سال گذشته و با اجرای نهالستان اداره منابع طبیعی شهرستان لنده بیش از ۸۰ هزار اصله نهال در هر دوره کاشت می‌شود که امیدواریم این مهم با افزایش سطح چندبرابر شود.

 وی در ادامه گفت: از ابتدای سال جدید تا کنون بیش از ۱۰۰ پویش درختکاری تا به امروز در مناطق مختلف شهرستان لنده و به مناسبت‌های مختلف اجرایی شده است.

 تصاویر تکمیلی در زیر آمده است:

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار