رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1403/12/16 Thursday - 2025 06 March الخميس ، 6 رمضان ، 1446
ساعت
1403-11-20 13:15 شماره خبر : 10668 https://sobhezagros.ir/short/VlPJx 0
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد؛

امام‌جمعه موقت لیکک گفت: یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در بعد بین‌المللی تحقیر همه‌جانبه امریکا توسط انقلاب اسلامی است.

سید عبدالرضا موسوی‌منش در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» به بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی برای کشور ایران در دو زمینه داخلی و خارجی دستاوردهای زیادی داشت.

وی ادامه داد: وقوع انقلاب اسلامی ایران در پایان قرن بیستم یکی از رویدادهای مهم جهان است که علاوه بر تأثیرات داخلی و تغییروتحول در ساختار کشور، در ابعاد خارجی نیز آثار گسترده‌ای داشته است.

موسوی‌منش تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی دستاوردهای مهمی در تمام عرصه‌ها برای ملت ایران به ارمغان آورد؛ از جمله در عرصه بین‌المللی، ارائه اسلام سیاسی به‌عنوان گفتمان جدید در عرصه جهانی، بیداری اسلامی، تحقیر امریکا در عرصه بین‌المللی، استکبارستیزی، مبارزه با ظلم و دفاع از مظلوم، عدالت‌خواهی و مبارزه برای آزادی، غروب هژمونی امریکا در منطقه، هدایت قیام‌ها به سمت انگیزه‌های اسلامی، احیای فریضه حج، احیای ارزش‌های مشترک جهان اسلام، احیای وحدت بین مسلمین، صدور انقلاب اسلامی، ترویج فرهنگ استقلال‌خواهی، ترویج مفهوم نه شرقی نه غربی و... را به دنبال داشت. 

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی باعث شد تا جمهوری اسلامی ایران عزت و کرامت خود را پیدا نماید و در جهت تصمیم‌گیری‌هایی بین‌المللی به استقلال کامل برسد.

خطیب موقت نمازجمعه لیکک به دستاوردهای داخلی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اهتمام به مبارزه با فساد و برخورد با عوامل فساد، توان ایستادگی در برابر زورگویان و سلطه‌طلبان جهانی، حاکمیت اسلامی، ارزش‌های دینی و معنوی، مردم‌سالاری و حکومت متکی به مردم از مهم‌ترین دستاوردهای داخلی انقلاب است.

موسوی‌منش افزود: انقلاب اسلامی باعث شد آگاهی سیاسی ملت افزایش یابد و استقلال و آزادی اسلامی در سرزمین ایران نهادینه شود.

وی تأکید کرد: انقلاب باعث شد تا ملت ایران اعتمادبه‌نفس خود را افزایش دهند و با پیشرفت علوم و فنون در همه زمینه‌ها باعث روزافزون اقتدار نفوذ ایران در منطقه و تبدیل ایران به یک کشور شکست‌ناپذیر شود.

نماینده ولی‌فقیه در جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود تحقیرشدن آمریکا را مهم‌ترین دستاورد بین‌المللی انقلاب برشمرد و گفت: یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب اسلامی در بعد بین‌المللی را می‌توان تحقیر همه‌جانبه امریکا توسط انقلاب اسلامی دانست. 

موسوی‌منش با بیان اینکه زورمداری، نفوذناپذیری و یکه‌تازی قدرت‌های استکباری شرق و غرب در صحنه جهانی این باور را در همه مردم جهان به وجود آورده بود که هرگز نمی‌توان در مقابل آمریکا ایستاد گفت: پیروزی انقلاب اسلامی ایران که سرنگونی رژیم ستم‌شاهی را به دنبال داشت، اولین ضربه محکم و اساسی را به ابهت و غرور امریکا وارد ساخت.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

آخرین اخبار