رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-03-10 22:59 شماره خبر : 4580
در آستانه کنگره‌ ملی ۲ هزار شهید کهگیلویه‌وبویراحمد؛

شهیدحسین قلی دیور با شروع جنگ تحمیلی داوطلبانه سرباز ارتش شد و همیشه به دوستانش می گفت تا آخرین قطره خونم برای اسلام می جنگم .

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  «صبح زاگرس»روستای تنگ هیگون از توابع شهرستان کهگیلویه   شهید حسینقلی دیور فرزند مستعلی، در سیزدهم فروردین ماه ۱۳۴۵ در روستای تنگ هیگون از توابع شهرستان کهگیلویه چشم به جهان گشود.

سال۱۳۶۴، با لباس مقدس سربازی ارتش راهی جبهه های نبرد حق علیه باطل شد.

پس از رشادت های فراوان در عملیات هایی مختلف، سرانجام در پنجم بهمن‌ماه ۱۳۶۵، زمانی که تنها بیست سال داشت، در منطقه عملیاتی سومار با شرکت در عملیات کربلای۶ براثر اصابت ترکش به درجه رفیع شهات نائل آمد  

پیام شهید:  

 با خدای خود پیمان می‌بندم، اگر به دست ضد انقلاب اسیر شوم و جسدم را خاکستر کنند و خاکسترم را به امواج دریاها بریزند، فریاد می‌کشم: «یا مرگ یا خمینی»، سلام مرا به رهبرم برسانید.

بگویید یا اینکه جانم را در راه خدا فدا می‌کنم، یا اینکه جانم را در راه خدا فدا می‌کنم یا کافران جهان را نابود خواهم کرد. آرزویم این است که در رختخواب غفلت نمیرم.

 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار