
فرماندار شهرستان لنده گفت: امروز برخی از افرادی که سواد امنیت ملی ندارند حرفهای را بیان میکنند که میتواند در بلندمدت مصائب بزرگی برای کشور ایجاد کند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» جلال دانش در مراسم یادواره شهدای روستای ایدنک از توابع بخش مرکزی شهرستان لنده با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و مدافعان حرم گفت: اگر بخواهیم بررسی اجمالی در خصوص اصول پیدایش دفاع مقدس داشته باشیم باید به علل پیدایش آن توجه کافی داشته باشیم که قطعاً ریشه در فرهنگ و تفکر ایثار و شهادت دارد که این فرهنگ نیز برگرفته از فرهنگ ناب عاشورایی است.
فرماندار شهرستان لنده گفت: این فرهنگ بالنده و متعالی برآمده از یک چهارچوب نظری و فکری است که ریشه در اعتقادات محکم دینی ما و برای رشد و کمال ما آمده است تا برگرفته از مضامین قرآن برای آزادگی و زیستن در سایه عزت را آموخته است.
فرهنگ ایثار و شهادت به میدان تنها ختم نمیشود
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت به میدان تنها ختم نمیشود؛ بلکه این فرهنگ بعد از دفاع مقدس در لایههای دیگر جامعه به زیبایی خودش را بهواسطه فرهنگ ایثار و شهادت نشان داده است.
دانش تأکید کرد: در دوران قبل از انقلاب اسلامی مستکبرین عالم و کسانی که دستشان به خون انسانهای بیگناه آلوده بود ملتهای مختلف را در چمبره خود نگه داشته بودند و هیچ قدرتی نمیتوانست در برابر آنان قد علم کند.
فرماندار شهرستان لنده گفت: ناوگان دریایی بریتانیا به سمت هر کشوری حرکت میکرد دستانشان بهواسطه قدرتی که آنان داشتند بالابود ولی امثال رئیسعلی دلواری و میرزا کوچکخان جنگلی و آیتالله کنیها بودند که تابو را شکستند و در مقابل بریتانیاییها و روسها در جنوب و شمال کشور با تفکر مقاومت و ایثار و شهادت ایستادگی کردند.
از سیدالشهدا (ع) الگو گرفتم
وی افزود: وقتی از رهبر هندیها که در مقابل انگلیسیها موفق شد و آنان را کشور هندوستان بیرون راند و استقلال این کشور را تضمین کرد سؤال کردند از چه کسی الگو گرفتی تا به مقابله با انگلیسیها برخیزی گفته بود که از سیدالشهدا (ع) الگو گرفتم که مظهر آزادی و آزادگی در جهان و دین اسلام است.
دانش خاطرنشان کرد: امثال چگوارا هم بودند که در برخی مناطق موفق شده بود؛ ولی در نهایت توسط سازمان سیاه ترور شد و انقلاب آن و یارانش ناکام ماند.
وی در ادامه گفت: یکی از مهمترین راهبردهای که امامین انقلاب داشته و دارند این است که هرگز از مکر و حلیت دشمن بهخصوص امریکاییها غافل نبودند و فهم مردم را نسبت به دشمنی قدران و ظالمین بالا برده چرا خوی دشمن خیانت و انسانکشی است.
جلال دانش تأکید کرد: حرف ما ارتباط با تمام دنیا است؛ ولی نباید تصور کنیم که امریکاییها میتوانند دلسوز ملت ایران باشند چرا که خوی امریکا خوی لیبرالیسمی و ظلم و ستم است و یک نقطه در جهان نمیبینید که رفته باشند و عمران و آبادانی همراه داشته باشند به جز ویرانی و نابودی آن سرزمین و کشور که منجر به غارت سرمایههای آنان نیز شده است.
امریکا بدعهد است
فرماندار شهرستان لنده گفت: ما نباید تصور کنیم که امریکاییها میتوانند دلسوز ملت ایران باشند و باید در این زمینه نهایت دقت لازم صورت گیرد چرا امریکا بدعهد است و این برای همه جهانیان آشکار است.
وی در ادامه تأکید کرد: حیات زالو به مکیدن خون است و قطعاً امریکا یک چنین رفتاری نسبت به کشورهای ضعیف دارد و این را میتوان در تمامی کشورهای که حضور پیدا کرده است را میتوان به عینه احساس کرد.
حاجقاسم هرگز دشمن را دوست جلوه نمیداد
دانش گفت: حاجقاسم هرگز دشمن را دوست جلوه نمیداد چرا که دشمن قسمخورده است تا به ما و کشور ما ضربه بزند و نباید تصور کنیم که امریکاییها میتوانند به ما کمک کنند و نباید غفلت در این زمینه صورت گیرد.
وی افزود: کشورهای مستضعفی که یک روزی تحت مستعمره کشورهای استعماری بودند و اینهمه ذلیل و منابع آنان به غارت میرفت از جمله همین پرتقالیها که روزی حتی بنادر جنوبی را به اشغال خود درآورده بود با رویکرد مقاومت و گفتمان انقلاب اسلامی باعث شده است که امروز حتی در معادلات بینالمللی نام و نشانی از پرتقال وجود نداشته باشد.
فرماندار شهرستان لنده گفت: امروز آثار قلعههای پرتقالیها و انگلیسیها در جنوب کشور ما نمایان است و اگر فرهنگ ایثار و شهادت نبود امروز ما به این عزت و اقتدار ملی نرسیده بودیم.
دانش تأکید کرد: کسانی که خالی از تفکر ایثار و شهادت هستند و درک درستی از فرهنگ نداشته و ندارند چرا که در یک برهه زمانی میرزا ملکم خان نظامالدوله در دوران قاجار که پایهگذار روشنفکری در ایران بود به شاه مملکت نامه مینویسد که راه نجات کشور تغییر زبان رسمی ایران را انگلیسی است که این نشان از ضعف و ناتوانی حکام خودفروخته دوران قاجار بود.
وی افزود: در مکتب عاشورا اینان چیزی را یاد نگرفته بودند و در مکتب قرآن درس ایستادگی و رشادت و ایثار را بهدرستی درک نکرده بودند.
انقلاب اسلامی مرهون فرهنگ و تفکر ناب ایثار و شهادت است
فرماندار شهرستان لنده گفت: آنچه انقلاب اسلامی دارد مرهون فرهنگ و تفکر ناب ایثار و شهادت است چرا که این توان را به ما داد تا شعار ما میتوانیم را در جامعه اجرایی کنیم و امروز این مهم به همه جهانیان اثبات شده است.
دانش گفت: وقتی امام خمینی (ره) انقلابی را بر پایه فرهنگ و تفکر ایثار و شهادت به رویکرد فرهنگ ناب عاشورایی آغاز کرد یک رویکرد مدیریتی جدیدی در قالب جمهوریت و اسلامیت را در ایران اسلامی با مشارکت مردم اجرایی کرد و تا به امروز این مهم محکم و استوارتر از گذشته باصلابت درحالرشد و بالندگی است.
امام کسی بود که پرورشیافته فرهنگ عاشورایی بود
وی افزود: امام کسی بود که پرورشیافته فرهنگ عاشورایی بود و بهتبع آن شهیدان طهرانی مقدم، احمدی روشن، فخریزادهها صنعت موشکی و هستهای ما را با همین تفکر ناب عاشورایی به اینجا رسانیدند.
دانش تأکید کرد: امروز برخی از افرادی که سواد امنیت ملی ندارند برخی حرفهای را بیان میکنند که میتواند در بلندمدت مصائب بزرگی برای کشور ایجاد کند.
حاج قاسم مدافع حقوق مستضعفان و اقلیتهای دینی بود
فرماندار شهرستان لنده گفت: باید بپذیریم آن کسی که مدافع حقوق مستضعفان و اقلیتهای دینی بهخصوص در جنگ عراق و داعش که ایزدیها و کرد را داعشیان میخواستند نابود کنند این حاجقاسم سلیمانی بود که مانع از سقوط آنان و بردگی زنان و کردهای عراق شد و آنان را نجات داد.
باور حاجقاسم سلیمانی به ما میتوانیم بود
وی افزود: حاجقاسم سلیمانی باور به ما میتوانیم داشت و وی پرورشیافته مکتب عاشورا بود و اگر امروز در حوزه میدان و محور مقاومت به دستاوردهای بزرگی رسیدهایم محصول همین تفکر ناب ایثار و شهادت است.
دانش در ادامه گفت: دشمنشناسی یکی از مهمترین موضوعاتی است که همه ما باید نسبت به خدعهها و نیرنگهای دشمنان بابصیرت رفتار کنیم چرا که دشمن از هر فرصتی در قالب دوستی و دشمنی برای ضربهزدن انقلاب اسلامی توسط اقشار و افراد مختلف استفاده خواهد کرد؛ لذا باید هوشیارانه عمل کنیم و مدافع ارزشها و اصول و آرمانهای امامین انقلاب اسلامی باشیم.
انتهای خبر
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- آمریکا در برابر ایران اشتباه محاسباتی کرد
- رئیس جدید دانشگاه یاسوج معارفه شد
- شهری بدون داروخانه در کهگیلویهوبویراحمد
- توضیحات دادستان یاسوج در رابطه با یک قتل
- پخت نان بیکیفیت در تنور نظارت مسئولان
- گره کور بلوار معروف یاسوج باز شد
- فرمانده جدید سپاه فتح معارفه شد+ تصاویر
- خصوصی بودن پتروشیمی ستاره گچساران
- پل مکانیزه یاسوج؛ رویایی ناتمام برای شهروندان
- کافههای پارک آبشار تعطیل شدند
- ستارههای درخشان بهمئی؛ از تلاش تا تقدیر
- ادارهای بدون مدیر و سرپرست در بهمئی
- تغییرات مدیریتی در ایستگاه جهاد کشاورزی کهگیلویه
- توهین وقیحانه فرماندار شیراز به پرفسور ملک حسینی
- همایش تجلیل از مقام معلم در بهمئی
- بهرامی به استقبال تاجگردون در ورودی سیسخت میرود!
- محصولات روی زمین مانده؛ مسئولان باشت کجایند؟
- آغاز عملیات اجرایی پتروشیمی ستاره گچساران
- افتتاح قرارگاه محرومیتزدایی شهید رئیسی در بهمئی
- مراسم معارفه فرمانده سابق سپاه فتح در بوشهر
- درخواست عاجزانه کشاورزان گچسارانی از کامیونداران
- تشکیل 4 کارگروه برای عید غدیر در باشت
- نشست شورای فرهنگ عمومی با محوریت اوقات فراغت
- راهاندازی پایانه مسافربری در شهرستان باشت
- هندوانه کشاورزان کهگیلویه درحال خراب شدن است
- واکنش استاندار کهگیلویهوبویراحمد به کُندی پروژههای آموزشی
- فتح خرمشهر؛ حماسهای که وحدت آفرید
- تنگ سرخ؛ الگویی برای توسعهٔ متوازن منطقهای
- آبشار یاسوج؛قربانی نرخهای نجومی؟!
- نقش محوری بانوان در نهادینهکردن فرهنگ صرفهجویی
- واگذاری طرحهای نیمهتمام دولتی به سرمایهگذاران خصوصی
- فیلمسازان در فیلمهای دفاع مقدس قهرمان پروری کنند
- دیدار مسئولان با خانوادههای شهدای خطهٔ بهمئی
- گلزار مطهر شهدای سیسخت گلباران شد
- جمهوری اسلامی، نماد وحدت دین و سیاست
- پایان رقابت فوتسال «جام ولایت» در گچساران+ تصاویر
- استقلال بدون محروم به فینال رسید
- راههای پیشگیری و کنترل آتشسوزی جنگلها در کهگیلویهوبویراحمد
- بازار روز یاسوج؛ هر غرفهاش قصهها دارد
- روایت تلاش گروه جهادی دستان مهربان
- تحول در چهره شهر توریستی دنا
- عطرافشانی گلزار شهدای گمنام در بهمئی
- پایان اختلافات ملکی لنده؛ کاداستر به روستاها میرسد
- حضور سردار فضلی در خانه جانباز باشتی
- نرخهای نجومی در آبشار یاسوج
- خون است که خرمشهر رو آزاد کرد
- شکوه حضور نیروهای مسلح کهگیلویهوبویراحمد
- تجلیل از فاتحان عملیات آزادسازی خرمشهر در باشت
- فتح خرمشهر محصول همدلی و کار جمعی بود
- کامیونداران، شیرمردان جادههای استان
- مشاهده بیشتر