رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-02-19 08:35 شماره خبر : 4020
در آستانه برگزاری اجلاسیه شهدای بهمئی صورت گرفت؛

امام جمعه شهر لیکک همراه با جمعی از مسئولین از محل برگزاری اجلاسیه شهدای بهمئی بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری‌ تحلیلی «صبح زاگرس»، در راستای برگزاری اولین اجلاسیه شهدای شهرستان بهمئی حجت‌الاسلام صلواتی امام‌جمعه لیکک همراه با جمعی از مسئولان از  محل برگزاری اجلاسیه و روند پیشرفت فضا بازدید کرد.

حجت‌الاسلام اسماعیل صلواتی امام‌جمعه شهر لیکک در این بازدید گفت: از این کار بسیار ارزشمند و باعظمت و باافتخار سپاه ناحیه بهمئی مخصوصاً فرماندهی محترم ناحیه و مجموعه همکاران تقدیر و تشکر می‌کنم.

صلواتی با بیان اینکه حتماً برنامه‌های خوب و فاخر در این اجلاسیه اجرا می‌شود، گفت: از همه نهادها، ادارات، سازمان‌ها، خانواده‌های معظم شهدا، آزادگان، ایثارگران، جانبازان، پیشکسوتان، هنرمندان، اصحاب رسانه، اساتید، دانشجویان و دانش آموزان، جامعه کارگری و کشاورزی، اصناف و بازاریان و مردم شهیدپرور و همیشه در صحنه شهرستان بهمئی دعوت می‌کنم که با حضور گسترده خود ضمن نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام برگ زرین دیگری بر افتخارات این شهرستان بیافزایند و حماسه‌ای دیگر بیافرینند.

سرهنگ پاسدار مهدی غلامی نژاد در این بازدید ضمن تشریح برنامه‌های اجلاسیه بر همراهی و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و یگان‌های نظامی و انتظامی در برپایی این اجلاسیه تقدیر و تشکر کرد و گفت: اجلاسیه شهدا شهرستان بهمئی چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ساعت ۲۰ آغاز می‌شود.

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار