رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/03/04 Sunday - 2025 25 May الأحد ، 27 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1403-06-10 17:05 شماره خبر : 6887
گزارش تصویری؛

نمایشگاه کنگره ملی شهدای کهگیلویه‌وبویراحمد با حضور جانشین سپاه فتح و مسئولانی استان در محل پارک مهر وروزی محل برگزاری اجلاسیه شهدای استان افتتاح شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» عصر شنبه ۱۰ شهریورماه نمایشگاه بزرگ کنگره ملی دو هزار شهید کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولانی استان در محل پارک مهر وروزی محل برگزاری اجلاسیه شهدای کهگیلویه و بویراحمد افتتاح شد.

حسین انوری در آئین افتتاح این نمایشگاه بزرگ کنگره ملی شهدا گفت: در منظر قرآن و ائمه اطهار شهید و شهادت جایگاه ویژه‌ای دارد. بالاتر از هر نیکی، نیکی دیگری وجود دارد؛ اما با کشته‌شدن انسان در راه خدا نیکی بالاتر از آن وجود ندارد.

فرمانده سپاه ناحیه انصار الحسین (ع) بویراحمد: شهدای که در راه انقلاب و ایران اسلامی شهید شدند به بالاترین فیس نائل آمدند. در زمان قاجار مناطق مختلف از ایران جدا شد؛ اما در دوران انقلاب اسلامی یک وجب از خاک ایران از این کشور جدا نشد. 

وی ادامه داد: شهدایی عزیزی که برای ایران اسلامی و خاک و وطن و ناموس جان دادند کار حسینی کردند و ما با تبیین ارزش کار شهدا و ادامه راه آنها کار زینبی خواهیم کرد. 

انوری گفت: شب‌های شهادت امام رضا (ع)، رحلت نبی مکرم اسلام و امام حسن مجتبی (ع) با حضور هیئت‌های مذهبی برنامه عزاداری داریم.

وی افزود: این نمایشگاه تا زمان برگزاری اجلاسیه شهدا تا تاریخ ۱۷ برپا خواهد بود و از همه مردم استان برای حضوری باشکوه در اجلاسیه ۲ هزار شهید کهگیلویه و بویراحمد دعوت می‌کنیم.

در حال بروز رسانی...

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار