رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1404/02/07 Sunday - 2025 27 April الأحد ، 29 شوّال ، 1446
ساعت
1404-02-07 07:45 شماره خبر : 12421
در گفتگو با صبح زاگرس مطرح شد؛

رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران آخرین وضعیت احداث مرکز سوانح سوختگی این شهرستان را تشریح کرد.

سید امین رضایی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» در خصوص آخرین وضعیت مرکز سوانح سوختگی در این شهرستان گفت: گچساران با قرار گرفتن بر سرمحورهای مواصلاتی چندین استان بزرگ، وجود صنایع نفت و گاز، پتروشیمی، سد و همچنین نزدیکی به کانون آتش‌سوزی جنگل‌های زاگرس و موارد مشابه فاقد تخت و مرکز سوختگی است.

وی افزود: بنابراین اسکلت نیمه‌کاره‌ای در کنار بیمارستان بی‌بی حکیمه سلام‌الله علیها وجود داشت که جهت کاربری راه‌اندازی مرکز سوانح سوختگی در نظر گرفته‌شده بود. سرانجام با تفاهم‌نامه‌ای بین خانواده خیر «هندیجانی» و دانشگاه علوم پزشکی کار ساخت و تکمیل این پروژه بسیار مهم طی دو سال گذشته شروع شد.

رضایی در ادامه اظهار کرد: تاکنون هر آنچه انجام‌شده است تعهدات خیر محترم بوده است. البته در بازدیدهای به‌عمل‌آمده طی این مدت هم دانشگاه علوم پزشکی رسماً جهت اجرای تعهدات وارد فاز عملیاتی شده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران تصریح کرد: اخیراً به همراه فرماندار گچساران و معاون عمرانی فرماندار، شهردار دوگنبدان، روسای محترم راه و شهرسازی و برق از این پروژه بازدید و پیگیری جهت الحاق زمین به این مرکز، ایجاد راه مواصلاتی و جاده دسترسی، فضای ورودی، تأمین برق و سایر موارد موردنیاز انجام گرفت.

وی با اشاره به زمان بهره‌برداری از این پروژه هم افزود: ان‌شاءالله با تسریع در اجرای پروژه و تأمین تجهیزات و تأسیسات و همچنین نیروی انسانی، امسال شاهد بهره‌برداری از این طرح مهم‌ و حیاتی در شهرستان گچساران باشیم.

رضایی گفت: جا دارد از نماینده محترم شهرستان که به جد از طریق خیر و وزارت بهداشت پیگیر این پروژه هستند؛ خیر محترم، ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی و مجموعه مدیریت، فرماندار عزیز که دلسوزانه و با دغدغه‌مندی بالا مسیرِ شروع و اتمام پروژه‌های حوزه سلامت را پیگیر هستند و سایر همکاران و ادارات که در تکمیل این مرکز همراهی دارند قدردانی کنم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران اظهار کرد: تکمیل ساختمان سوانح و سوختگی گچساران ازجمله اولویت‌های درمانی شهرستان به شمار می‌رود که فاز اول این طرح شامل اسکلت بتنی و سقف بود که از سوی دانشگاه علوم پزشکی در سال ۹۳ بااعتباری بیش از ۱۲ میلیارد ریال اجراشده است.

وی در پایان هم گفت: این طرح به مساحت یک هزار و 950 متر مربع در قالب سه‌طبقه در حال ساخت است که پس از چندین سال مجدداً فعال‌شده و هم‌اکنون با پیشرفت 73 درصدی در دست اجراست.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار