کرسی هفت نفره شورای شهر یاسوج با ۲۱۹ داوطلب/ اکثریت و اقلیت شورای ششم نصیب چه کسانی می شود؟
برای این کرسی هفت نفره امروز ۲۱۹نفر ثبت نام کرده اند که نبود برنامه مدون و قابل دفاع از سوی بسیاری از این افراد نشان می دهد فقط برای برانداز کردن خود پا به عرصه این انتخابات نهاده اند.
به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، ششمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا را کمتر دو ماه آینده پیش روی خود خواهیم داشت، انتخاباتی که به دلیل داشتن یک کرسی محلی پارلمانی امروز با اما و اگر هایی زیادی روبه رواست و حساسیت آن برای شهرهای کوچک همانند یاسوج و گچساران را بیشتر حایز اهمیت کرده است.
تفکری که هزینه های هنگفتی بر شورا ها وارد کرد
وجود یک تفکر قومی و قبیله ای و طایفه گرایانه در استانهای جنوبی از جمله استان کهگیلویه وبویراحمد باعث شده که این شورا در سه دوره اخیر از دوره سوم تا آخرین دوره که دوره پنجم بوده با حاشیه های زیادی دست و پنجه نرم کند و به گفته کارشناسان و رسانه ها نتواند خدماتی خوبی را به مردم ارائه دهد.
ارائه دادن و عده های زیاد و به وجود آمدن تفکر بدی به نام اکثریت- اقلیت در شورای دور چهارم وپنجم شهر یاسوج باعث شده که این پالمان محلی در سالهای اخیر به مکانی پرحاشیه تبدیل شود که نتوانسته باشد به وعده های خود عمل کند و در واقع مکانی برای دعواهای سیاسی طایفه ای و قومیتی تبدیل شود و کار خدمات رسانی در شهر را به کُندی پیش ببرد.
آغاز راه پر پیچ و خم حواشی یک پارلمان محلی
شاید بتوان آغاز حاشیه های شورای شهر یاسوج را به شورای دور سوم ربط داد، شورایی که به مدت شش سال توانست در شهر یاسوج زمام امور را به دست بگیرد وبا انتخاب بهرامی به عنوان شهرداری اصلاح طلب در دولتی اصوالگرا کمی جو سیاسی و قومیتی را بخواباند اما به یکباره با استعفای بهرامی و انتخاب سه سرپرست در کمتر از چهار ماه این شورا نیز با حاشیه برده شد.
با آمدن نگین تاجی به عنوان شهردار این شورا نیز به حاشیه رفت و هیچ کدام از اعضای یازده نفره آن به جز یک نفر نتوانست در شورای چهارم شهر یاسوج دوباره صاحب کرسی شود.
به گفته برخی از کارشناسان و سیاسیون اوج اکثریت و اقلیت گرایی را باید در شورای دور چهارم یاسوج دانست، شورایی که با یازده نفره شدن، امید آن میرفت که این حواشی از این پارلمان دل بکند.
با آمدن جاوید به ساختمان شهرداری یاسوج و رأی یازده نفر شورا به شهردار جوان یاسوج، به یکباره امواج اکثریت و اقلیت شدن در این شورا بلند شد و بدعت نابخردانه ای در این پارلمان محلی به راه افتاد که هر روز دود اختلافات آن در چشم شهروندان پایتخت نشین طبیعت می رفت.
برای یک انتخاب،انشقاق بجای وحدت بر شورا حاکم شد
بعد از اتمام شورای دور چهارم و هفت نفره شدن شورای دور پنجم گوی سبقت برای رسیدن به کرسی های این پارلمان محلی به دست کسانی افتاد که بنا بر تحصیلات آکادمیک می توانستند شهر یاسوج را از اختلافات و دودستگی های به وجود آمده در شورای شهر نجات دهند، اما گیر افتادن دوباره این اعضای هفت نفره در مسائل سیاسی و قومی در انتخاب شهردار آینده باعث شد که این پارلمان دوباره به حاشیه رانده شود.
شورای دور پنجم که افراد حضور داشته در آن با وعده های لعاب دار همچون احیای دوباره تیم شهرداری یاسوج که در دور چهارم انحلال آن اعلام شده بود، توانستند کرسی های آن را به دست آورند، نتوانستند آنگونه که برخی از کارشنان پیش بینی کرده بودند بر وعده های خود بمانند و تفکر غلط اکثریت اقلیت در آن به شیوه جدی تری دنبال شد و حاشیه های هر روز آن باعث شد که مسئولان استانی و کشوری نسبت به این قضایا واکنش های زیادی نشان دهند.
استیضاح شهردار تا مسائل قومی وقبیله ای در انتصاب های ادامه دار شورای شهر و شهرداری باعث شد که این دور از شورای شهر با حواشی زیادی روبه شود و نتواند آنچنان که بایسته وشایسته است به مردم این دیار خدمات رسانی صورت گیرد.
کرسی هفت نفره با 219 داوطلب
حال با گذشت بیش از ۱۵ سال از شورای دور سوم تا پایان شورای دور پنجم، همه شهروندان خود را آماده انتخاب افراد واجد شرایط و متخصص برای شورای دور ششم می کنند، شورایی که میتوان با انتخاب صحیح افراد واجد شرایط آن حواشی فعلی را برطرف کرد و به دنبال راهکارهای جدید برای شهری نوین در پایتخت طبیعت ایران بود.
اما جوای سئوال اینجاست که چرا برای این کرسی هفت نفره امروز ۲۱۹ نفر ثبت نام کرده اند؟ که این نشان از نبود برنامه مدون و قابل دفاع از سوی بسیاری از این افراد می دهد که فقط برای برانداز کردن خود پا به عرصه این انتخابات نهاده اند.
سئوالی که امروز ذهن بسیاری از شهروندان را به خود جلب کرده است این بوده که آیا شورای دور ششم باز هم اسیر حواشی و اکثریت اقلیت های از پیش پا افتاده خواهد شد یا خیر؟!
انتهای پیام