یاسوج؛ شهر آمارهای طلایی و مرغ‌های لاکچری

عکس‌نوشته‌های هشتم دی‌ماه؛

یاسوج؛ شهر آمارهای طلایی و مرغ‌های لاکچری

صبح زاگرس در این قسمت از عکس نوشته های خود به گرانی مرغ و عدم نظارت کافی بر این گرانی اختصاص داده شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»مرغ‌یاسوج لوکس شد؛ سفره‌های خالی در سایه آمارهای‌طلایی،آسمان ایران در امنیت؛ سپاه حفاظت‌هوایی در اقتدار،جان باختن ۳ هموطن در سیلاب سرزمین بلادشاپور،دانش‌آموزان یاسوجی در مخاطره و مسدودشدن راه ارتباطی ۱۴ روستا در لنده از جمله عکس نوشته های صبح زاگرس است.

تصاویر یک کنده‌کاری و یا فرسودگی معابر که به گودالی نیمه عمیق و رهاشده در پیاده‌روی مجاور مدرسه ۱۷ شهریور یاسوج، نمادی آشکار از بی‌توجهی به ایمنی شهروندان، به ویژه دانش‌آموزان، تبدیل شده است.(اینجا)

رئیس مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت:براثر طغیان آب رودخانه دره لَبک در مرکز شهرستان کهگیلویه سه نفر جان خود را از دست دادند.(اینجا)

همایش گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه حفاظت هواپیمایی با حضور معاون هماهنگ کننده سپاه فتح و جمعی از پرسنل حفاظت هواپیمایی استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.(اینجا)

باوجود ادعای «رکوردشکنی تاریخی» در تولید مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، بازار این استان با کمبود شدید و قیمت‌های سرسام‌آور گوشت مرغ مواجه است.(اینجا)

فرماندار شهرستان لنده از مسدودشدن راه ارتباطی بیش از ۱۴ روستا در دو بخش مرکزی و موگرمون این شهرستان خبر داد.(اینجا)