رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
یکشنبه 1403/08/20 Sunday - 2024 10 November الأحد ، 8 جمادى الأول ، 1446
ساعت
1402-09-25 14:31 شماره خبر : 1718 https://sobhezagros.ir/short/VvgXN 0
ظرفیتی که باید جدی گرفته شود؛

گردشگری روستایی یکی از ظرفیت‌های مهم برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود و این ظرفیت می‌بایست توسط مسئولان مربوطه موردتوجه جدی قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» یکی از ظرفیت‌هایی که می‌تواند در رونق اشتغال و همچنین  اقتصاد نقش داشته باشد فرصت‌های گردشگری است، این مقوله در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل وجود جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی و تاریخی قابل‌توجه است.

از طرفی با رشد شهرنشینی، علاقه به حضور در طبیعت بکر، محیط‌های آرام، غذاهای تازه و بومی، فعالیت‌های در فضای باز و فرهنگ‌های واقعی محلی افزایش‌یافته است.

دراین‌رابطه گردشگری روستایی در سالیان اخیر در مناطق مختلف کشور موردتوجه قرار گرفته است تا گردشگران با حضور در روستاها از اماکن طبیعی، فرهنگ‌های بومی و آثار تولیدی نظیر صنایع‌دستی بازدید کنند.

روستاها در استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت‌های مختلف است این ظرفیت‌های در حوزه‌های مختلی همچون بافت عشیره‌ای و عشایری، ظرفیت‌های طبیعی همچون کوه، جنگل و رودخانه، اماکن تاریخی می‌تواند سبب ایجاد اشتغال روستایی برای روستاییان و جلوگیری از مهاجرت به شهرها داشته باشد.

متولی گردشگری میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری است تا با شناسایی ظرفیت‌ها در مناطق روستایی استان، بتواند نقش مهمی در توسعه گردشگری روستایی در کهگیلویه و بویراحمد ایفا کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» گفت: کریک به‌عنوان یکی از مناطق هدف گردشگری روستایی انتخاب شد که دراین‌رابطه بوم‌گردی ایجاد شد و هر بوم‌گردی اشتغال‌زایی ۳ الی ۵ نفر ایجاد کرد.

سعید طالبی پور با بیان اینکه فعالیت در بوم‌گردی کریک ادامه دارد گفت: این بوم‌گردی در تابستان سال گذشته تکمیل شد تا سبب کمک به اهداف مختلف گردشگری و اشتغال باشد.

وی به حضور استان کهگیلویه و بویراحمد در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری اشاره داشت و ادامه داد: برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری با شعار ظرفیت‌های گردشگری و عشایری در نمایشگاه بین‌المللی تهران شرکت خواهیم کرد؛ زیرا استان کهگیلویه و بویراحمد پایلوت گردشگری روستایی و عشایری است.

طالبی پور به حمایت‌های دولت اشاره کرد و تصریح کرد: دولت کمک‌های خوبی در راستای طرح گردشگری روستایی دارد که این کمک‌ها از طریق ارائه تسهیلات ارزان‌قیمت و توسعه زیرساخت‌ها در حوزه آب و برق و دیگر خدمات ادامه دارد.

این مسئول به شناسایی مناطق هدف گردشگری روستایی اشاره داشت و ادامه داد: ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است که می‌توان به روستاهای کریک، الگن کهگیلویه، مارین در گچسارن، کاکان در بویراحمد اشاره کرد که باتوجه‌به ظرفیت‌های طبیعی آنها با همکاری بنیاد مسکن و میراث‌فرهنگی زیرساخت‌ها در این روستاها توسعه پیدا کرده و ادامه دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کهگیلویه و بویراحمد در پایان گفت: از هر سرمایه‌گذاری که علاقه‌مند و تمایل برای کار در حوزه گردشگری دارد، حمایت خواهیم کرد.

 انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار