
رئیس اداره تعاون و رفاه آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمداز پذیرش 154 خانوار در ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد تا پایان روز اول فروردین خبر داد.
علی سینایی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس»، گفت: از آغاز طرح اسکان نوروزی فرهنگیان تا اول فروردین ماه 154 خانوار با جمعیتی بالغ بر 840 نفر در ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرش شده اند.
وی افزود: 7155 نفر روز تاکنون در ستادهای اسکان آموزش و پرورش پذیرش شده است که بیشترین آمار مربوط به شهرستان بویراحمد بوده است.
سعادت ارجمند کارشناس تعاون و رفاه آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ستادهای اسکان آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد از ۲۸ اسفندماه پذیرای میهمانان و گردشگران نوروزی بوده و تا ۱۳فروردین ادامه دارد.
وی گفت: 13 پایگاه با 1000اتاق در 145 آموزشگاه برای پذیرایی از مهمانان نوروزی در سه گره الف ،ب وج پیش بینی شده است.
انتهای خبر/
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- بانوی گمشده یاسوجی در اهواز پیدا شد
- بزودی با یک ائتلاف وارد نبرد خواهیم شد
- جزئیات تغییر رسمی ساعت کشور در سال ۱۴۰۴
- یک کهگیلویه وبویراحمدی فرمانده انتظامی رامهرمزشد
- ویژهبرنامههای تلویزیون در ماه رمضان
- مدیرکل ثبت اسناد و املاک معرفی شد
- آخرین خبر از تعطیلی سهشنبه در کهگیلویهوبویراحمد
- سامانهپربارش تا کی در کهگیلویه وبویراحمد فعال است
- یک کهگیلویهوبویراحمدی گزینه ریاست بانک مرکزی
- تغییر فرمانده انتظامی کهگیلویهوبویراحمد
- واکنش تند مردم لنده به بدعهدی گروسی
- زنجیره شکستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی ادامه دارد
- محرومیت ناجوانمردانه فوتبالیست کهگیلویهوبویراحمدی در مسابقات جهانی
- شکست هیمنه پوشالی دشمن در جنگ ۱۲ روزه
- بحران در پروژه مهریان؛ پیمانکار انصراف داد؟
- روایت ایستادگی بینظیر شهید سلامی
- حضور دریابان شمخانی در تشییع شهدا
- تشییع شهدای اقتدار ملی در پایتخت ایران اسلامی
- کشت برنج و محصولات پرآببر ممنوع شد
- بدرقه فرماندهان مقاومت تا بهشت
- مشاهده بیشتر