رسول اکرم (ص‌): کمال عقل پس از ایمان به خدا، مدارا کردن با مردم است
پنج‌شنبه 1404/03/01 Thursday - 2025 22 May الخميس ، 24 ذو القعدة ، 1446
ساعت
1404-02-31 18:41 شماره خبر : 13054
تضاد در گفتار و عمل مدیران برق؛

در حالی که ناترازی برق در سراسر کشور در قالب خاموشی های روزانه در حال اجرا است و وزارت نیرو دائما در حال هشدار برای رعایت مصرف برق است ولی متاسفانه لامپ های معابر شهرک شهیدرجایی برگرمای برق در گرمای سوزان لنده افزوده است.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح زاگرس» مسئله ناترازی مصرف برق در کشور یکی از بحران‌های جدی کشور به واسطه کاهش بارندگی و افت شدید میزان حجم آب ورودی به پشت سدهای کشور است که مسئولان وزارت نیرو دائماً بر رعایت مصرف برق و جلوگیری از افزایش بحران و قطعی‌های روزانه تأکید دارند.

 ناترازی برق با تدوین یک جدول زمان‌بندی در سراسر کشور بر اساس با برنامه در فیدرهای مختلف و با نظارت دیسپاچینگ با همان مرکز فرماندهی و کنترل و مدیریت مصرف برق استان‌ها اجرایی می‌شود.

 یکی از مهم‌ترین مسائلی که دائماً از سوی وزارت نیرو اعلام می‌شود بحث رعایت الگوهای مصرف برق توسط شهروندان و ادارات و نهادها و حتی قطعی برق این واحدها اگر از حد مصرف و نرم تعیین شده عبور کنند قطع خواهد شد.

 

 اما دراین‌بین درحالی‌که ناترازی برق در سراسر کشور در قالب خاموشی‌های روزانه در حال اجرا است و وزارت نیرو دائماً در حال هشدار برای رعایت مصرف برق است؛ ولی متأسفانه لامپ‌های معابر شهرک شهید رجایی بر گرمای برق در گرمای سوزان لنده افزوده است.

 متأسفانه در ساعت اوج بار مصرف برق در شهرستان لنده چراغ‌های روشنایی برق در خیابان‌ها و کوچه‌های شهرک شهید رجایی لنده از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۶ روز گذشته روشن بودند که باتوجه‌به اینکه این چراغ‌ها قدیمی و به‌اصطلاح گازی هستند میزان زیادی بار را بر شبکه برق افزایش داده است.

 

این در حالی است که روابط‌عمومی شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد حیدر نیکنام با اشاره به قطع برق ۱۵۷ مشترک اداری و بانکی در استان از ابتدای طرح مدیریت مصرف برق اظهار داشت: بیشترین محدودیت و قطعی پس از تذکرات چند باره در بخش مشترکان پرمصرف ادارات و بانک‌های استان اتفاق افتاده است.

 وی با اشاره به افزایش دما، و افزایش چشمگیر مصرف برق کشور در اردیبهشت‌ماه، سال جاری بیان کرد: بخش قابل‌توجهی از مصرف برق ایام پیک‌بار، مربوط به سامانه‌های سرمایشی است و انتظار می‌رود با همکاری ادارات و بانک‌ها در زمینه مصرف بهینه انرژی و رعایت قانون کاهش ساعت کاری، برق پایدار برای عموم مردم استان تأمین شود.

 نیکنام تصریح کرد: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی موظفند طبق مصوبه هیئت دولت در ساعات کاری به میزان ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری به میزان ۷۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.

 وی گفت: بر اساس تغییر ساعت کاری ادارات به‌منظور کاهش مصرف و تأمین برق پایدار سایر تعرفه‌ها ادارات موظفند ساعت ۱۲ و یک ساعت پیش از پایان وقت اداری، سیستم‌های سرمایشی خود را خاموش کنند.

 کلیپ در زیر آمده است: 

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظر شما
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار