گزارش تصویری؛

وداع جانسوز گچسارانی‌ها با لاله‌های فاطمی

در آیینی کم‌نظیر و همراه با اشک و افتخار، مردم گچساران امروز با حضور گسترده در روگذر مرکز شهر، با پیکر مطهر ۶ شهید گمنام دفاع مقدس وداع کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح زاگرس؛در آیینی کم‌نظیر و همراه با اشک و افتخار، مردم گچساران امروز با حضور گسترده در روگذر مرکز شهر، با پیکر مطهر ۶ شهید گمنام دفاع مقدس وداع کردند؛ بدرقه‌ای فاطمی که تالار تاریخ این دیار را مزین به عطر ایثار و یاد لاله‌های بی‌نام و نشان کرد.

آیین استقبال و تشییع پیکرهای مطهر ۶ شهید گمنام دفاع مقدس امروز با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، خانواده‌های شهدا، مسئولان و جمعی از جوانان مدافع ارزش‌های انقلاب در مرکز شهر گچساران برگزار شد.

مردم همیشه درصحنه این شهرستان یک‌بار دیگر با حضور پرشکوه خود نشان دادند که حرمت خون شهدا برای آنان جاودانه و ارزشمند است. فضای شهر آمیخته با اندوه، افتخار و غرور بود؛ اشک‌های داغ بر گونه‌ها، صلوات‌های پی‌درپی، سرودهای حماسی و نوای مداحی‌ها همنوا با پرچم‌های «یا زهرا (س)» مراسمی باشکوه و به‌یادماندنی را رقم زد.

پیر و جوان، زن و مرد، با عکس‌هایی از شهدا در دست، به استقبال لاله‌های فاطمی آمده بودند؛ لاله‌هایی که امروز بر شانه‌های مردم باعزت و احترام بدرقه شدند. حضور پرشمار نسل جوان و نوجوان نشان داد که راه شهدا همچنان ادامه دارد و فرهنگ ایثار در دل مردم گچساران زنده و جاری است.

این مراسم نه‌تنها تجدیدعهدی با آرمان‌های انقلاب و دفاع مقدس بود، بلکه یادآور این حقیقت شد که فرهنگ شهادت در این دیار ریشه‌ای عمیق دارد؛ ریشه‌ای که هرگز فراموش نخواهد شد. گچساران امروز با قلبی غمگین اما سربلند، فرزندان برومند خود را بدرقه کرد؛ بدرقه‌ای که در حافظه تاریخ این دیار ماندگار خواهد ماند.

طبق اعلام مسئولان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، پیکر مطهر سه شهید در نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد به خاک سپرده خواهد شد، ساعت ۱۴ روز دوشنبه ۳ آذر پیکر یک شهید گمنام در دانشگاه فرهنگیان استان، پیکر یک شهید در روستای تلخاب شیرین گچساران، همزمان با شام غریبان حضرت فاطمه زهرا (س) پیکر یک شهید گمنام دیگر در ستاد کنگره امیران، سرداران و ۲۰۰۰ شهید استان به خاک سپرده خواهد شد.

تصاویر تکمیلی: